Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Horoscopul european. Ce trebuie să știi despre zodia Berbec

În astrograma natală, zodia Berbec ocupă casa astrologică ce arată sectorul de viață în care individul își consumǎ cea mai mare parte de energie, unde manifestǎ determinare, unde acceptǎ sǎ lupte, unde este pionier. Zodia Berbecului este prima dintre zodii și începe o dată cu Echinocțiul de Primăvară.

Acest semna astrologic e asociat cu constelația Berbec. Soarele se află în constelația Berbec între 21 martie și 20 aprilie. Berbecul e plasat sub dominația planetei Marte, semn al forței, coordonând puterile naturale.

Acest semn zodiacal reprezintă începutul primăverii, renaşterea naturii asociată cu voinţa de renaştere şi forţa necesară pentru aceasta, care este transpusă umanului conferă celor nativi dinamismul, rapiditatea, voinţa şi forţa de caracter prin care se disting de nativi din celelalte zodii.

Horoscop Berbec Personalitate

Berbecul e semn cardinal, de foc, cu energie yang. El este cunoscut ca deschizător de drumuri, de aceea, nu întâmplător este primul semn al zodiacului. Berbecul inițiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneț și nu spune niciodatǎ „nu” unei provocǎri.

Cei din zodia Berbec sunt înclinaţi să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă asta îi face incomozi şi lipsiţi de tact în relaţiile cu ceilalţi. Datorită inteligenţei şi entuziasmului lor, nativii din această zodie reuşesc să iasă din orice împrejurare cu fruntea sus.

Berbecul are entuziasm și curaj din plin, iar dacǎ își pune ceva în minte, este de neoprit. Mai mult decât atât, berbecii pot fi conducǎtori excelenți (este în natura lor) și de cele mai multe ori curajul și abnegația lor îi inspirǎ pe ceilalți sǎ-i urmeze.

Dintre cele trei semne de foc (Berbec, Leu si Sǎgetator), Berbecul are cea mai multǎ energie, cea mai puternicǎ forțǎ intuitivǎ și cea mai intensǎ voințǎ de a acționa și de a reuși.

Horoscop Berbec Sănătate

Berbecii sunt recunoscuți ca fiind cei mai ageri la minte din tot zodiacul, fiind fața, ochii, creierul și de fapt capul în întregime. Sunt iuți la mânie, atât din cauze reale, cât și din cauze închipuite. De aceea pot avea deseori dureri de cap, stǎri de agitație și nervozitate, oscilații ale tensiunii arteriale. Au nevoie de un aport corespunzǎtor de fier, cât și de vitamina B 12.

Horoscop Berbec Dragoste

Berbecii adoră provocările, fiind mereu neobosiți și aventurieri. Odată ce se îndrăgostesc, Berbecii doresc să își exprime sentimentele puternice pe care le simt. Îi place sǎ preia controlul relației, sǎ conducǎ, sǎ impunǎ regulile jocului. Uneori, Berbecul este atât de preocupat de ceea ce simte el, încât pierde din vedere sentimentele și dorințele partenerului/partenerei.

Din nefericire, dacă focul pasiunii se stinge, Berbecul se plictisește destul de repede. În permanență are nevoie de noi provocări. Altfel, va fugi, căutând o nouǎ redutǎ de cucerit.

Horoscop Berbec – Aspecte favorabile pentru zodia Berbec

Cifra favorabilă este 7, cifră magică prin excelenţă.

Cifra 17, care aduce nenoroc altor semne, este favorabilă Berbecului.

Culorile potrivite sunt verde şi roşu.

Pietre preţioase caracteristice acestora sunt: ametistul, diamantul, rubinul.

Ziua cea mai favorabilă este marţi.

Horoscop Berbec – Compatibilitate cu celelalte zodii

Foarte bună: Leu, Săgetător, Berbec.

Bună: Gemeni, Vărsător.

Dificilă: Balanţa, Scorpion, Fecioară.

Foarte redusă: Balanţa, Capricornul.