Categories: Astrologie

Horoscopul numerologic pentru decembrie 2018. Vor fi multe optiuni, dar va trebui sa alegi doar una

Numerele ne inconjoara pretutindeni, astfel incat energia lor afecteaza in mod semnificativ viata noastra. Horoscopul numerologic va dezvalui secretul numarului patronului din decembrie si va va ajuta sa va planificati afacerea pentru aceasta luna.

Ultima luna din 2018 va avea loc sub auspiciile celor Sapte. Aceasta inseamna ca, in majoritatea domeniilor vietii, oamenii vor avea mai multe optiuni pentru a-si atinge obiectivele, dar vor trebui sa aleaga doar una si cat mai curand posibil. Aceasta luna este perfecta pentru finalizarea unor chestiuni importante si actiuni decisive.

Finante, afaceri in luna decembrie

Cumparaturile in prima luna de iarna pot fi extrem de utile. In ceea ce priveste cadouri, nu exista restrictii, dar este mai bine sa cumperi doar ceea ce nu atinge prea mult bugetul. In caz contrar, exista riscul unor dificultati financiare.

In sfera de afaceri, acesta va fi un moment de decizii importante care vor fi supravegheate de energia numarului 7. Cei sapte indeamna la schimbare, multi si-ar putea dori sa-si schimbe locul de munca, pozitiile sau chiar domeniul lor de activitate. Inainte de a decide asupra unui astfel de pas, trebuie sa luati in considerare cu atentie posibilele consecinte.

Daca nu sunteti pregatiti pentru schimbari serioase, este mai bine sa directionati energia spre rezolvarea problemelor presante. Este probabil ca munca productiva in luna decembrie sa duca la o crestere a carierei si la o crestere a veniturilor in viitorul apropiat.

Dragoste si relatie in decembrie

Specialistii noteaza un nivel crescut de iritabilitate in relatiile de dragoste. Acest lucru se va observa atat in ​​randul celor care au inceput o relatie, cat si in randul celor care sunt impreuna de cativa ani.

Publicitate

Numarul 7 practic nu reglementeaza atitudinea oamenilor fata de celalalt – suprasolicitarea nervilor, stresul cauzat de agitatia pre-sarbatoare poate fi cauza neintelegerilor.

Oamenii pot sa lucreze impreuna, sa imparta si sa se certe – chiar si din cea mai inocenta critica.

Incercati sa restrangeti emotiile si dorinta de a atrage atentia cuiva asupra deficientelor sale.

Decembrie nu este luna cea mai favorabila pentru noi cunostinte. Nu aveti incredere in aceia pe care nu ii cunoasteti bine. Numerologia va ajuta la determinarea energiei unei persoane si, prin urmare, a tipului sau de caracter. Incercati sa evitati contactul cu cei care va pot face probleme.

Starea de spirit si sanatatea in decembrie

Sfarsitul anului 2018 va fi un moment de recuperare emotionala, de energie si de crestere a dispozitiei generale. Nu va lepadati. Fa ce iti place cel mai mult. Este important sa incheiem anul acesta intr-un mod pozitiv, astfel incat anul 2019 sa inceapa cu succes.

Pentru a face o alegere in favoarea confidentialitatii sau a rezidentei permanente cu oamenii trebuie sa fiti cat mai atenti posibil. Daca simtiti ca aveti anumite predispozitii pentru certuri, este mai bine sa ramaneti singuri.

Publicitate

Recent Posts

9 Health Side Effects Of Overconsuming Sugar

1. Muscle pain Our bodies warn us about any inflammation happening on the inside. Overconsuming sugar makes our immune cells… Read More

2 luni ago

De ce ne “doare”, de fapt, sufletul

Durerea sufletului, adesea numita si durere emotionala sau suferinta psihologica, este o experienta profunda si subiectiva care poate afecta in… Read More

8 luni ago

10 lectii de viata de la un batran de 90 de ani: “Traieste fara regrete”

Aceste invataminte de la un batran intelept de 90 de ani pot sa ne inspire sa apreciem viata si sa… Read More

11 luni ago

Povestea oualor rosii. O legenda ce-ti va tulbura sufletul

Se spune ca in vremea cand Iisus era rastignit pe cruce, si suferea pentru pacatele noastre, in Cetatea Ierusalim a… Read More

1 an ago
Publicitate

Cum trecem pe langa fericirea noastra: o pilda inteleapta

Un negustor si-a trimis fiul la cel mai mare intelept pentru a afla secretul fericirii. Timp de patruzeci de zile,… Read More

1 an ago

Merita citita pana la capat! O pilda veche despre cum sa ajungi in rai

Un barbat cu un caine a mers pe un drum lung, salbatic si obositor . A mers mult timp, era… Read More

1 an ago