Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Horoscop Decembrie 2018. Zodiile care au parte de un sfarsit de an fericit

Prima luna de iarna este intotdeauna speciala. Daca veti tine cont de sfaturile astrologilor veti atrage norocul si veti putea sarbatori Anul Nou intr-o stare buna.

Berbec

Deja pe 2 decembrie, Berbecul va simti o crestere emotionala, va fi capabil sa priveasca lucrurile mai pozitiv si sa rezolve mai multe probleme.

Perioada favorabila va dura pana pe 22. Dupa aceste zile, sunt posibile probleme care duc la deteriorarea starii de spirit. Pentru a impiedica acest lucru, ar trebui sa urmati planurile adoptate anterior, sa nu schimbati nimic in ultimul moment.

Tehnicile de respiratie vor ajuta la scaderea negativitatii la sfarsitul anului 2018. Chiar daca in decembrie raman sarcini nerezolvate, merita sa acceptati acest lucru si sa nu incercati sa schimbati totul in ultima secunda.

Taur

Intreaga luna va fi ambigua pentru Taur. Motivatia nu va duce nicaieri, energia se poate diminua in mod serios. Aceasta inseamna ca trebuie sa faceti planificarea si pregatirea pentru vacanta in avans, fara sa lasati nimicpe mai tarziu.

In sfera iubirii, astrologii prezic stabilitate. Probabilitatea discutiilor contradictorii este extrem de scazuta. Este mai bine sa va concentrati asupra a ceea ce este acum: asupra familiei, a celor dragi si a prietenilor. Poate ca cineva va avea nevoie de ajutor.

In sectorul financiar, este de asteptat, de asemenea, o perioada de repaus. Influenta planetelor contribuie la o munca linistita, la odihna si la relaxare adecvata, deci pentru luna decembrie, mai ales la sfarsitul lunii, este mai bine sa nu faceti tranzactii sau sa incepeti proiecte importante.

Gemeni

Prima data importanta pentru Gemeni este 6 decembrie. Din aceasta zi, sansele unei solutionari rapide a problemelor vor creste, deoarece vor deveni mult mai usor de interactionat cu ceilalti. Va fi o zi de schimbari rapide si in mare parte invizibile.

Perioada pozitiva va dura pana pe 13 decembrie. Gemenii vor trebui sa se pregateasca pentru faptul ca in a doua jumatate a lunii pot aparea dificultati. Starea de spirit va scadea.

In a doua jumatate a lunii nu riscati si nu va implicati in proiecte de natura financiara. Este mai bine sa le amanati pe mai tarziu.

Evitand confuziile posibile de la sfarsitul lunii, Gemenii vor putea sarbatori Anul Nou calm si fericit.

Rac

Astrologii si specialistii observa ca, inainte de 25 decembrie, vor exista zile mult mai pozitive. La sfarsitul anului Racii vor trebui sa se confrune cu unele dificultati, deci ar trebui sa incepeti sa va pregatiti pentru vacanta cat mai curand posibil.

Pregatirea la timp este jumatate din succesul in orice afacere. Racul poate avea incredere in intuitia sa, pentru ca stelele si planetele vor contribui la intarirea acesteia. In intrebari importante este mai bine sa ascultati al saselea simt.

Leu

Leii ar trebui sa folosesca timpul pentru a se relaxa. Suprasolicitarea poate avea un efect negativ asupra bunastarii si norocului. Mantra puterii si energiei va restabili armonia interioara a Leilor si ii va ajuta sa devina mai puternici in toate privintele.

In general, luna va fi destul de calma, dar pe 22, ghinionul va incepe pentru cei care isi folosesc gresit puterea. Pentru a nu ramane fara starea de spirit a Anului Nou, este mai bine sa nu va ganditi la probleme.

In afaceri, nu trebuie sa fii impulsiv. Astrologii recomanda purtarea aurului. 24 decembrie este cea mai grea zi a lunii, in care ar trebui evitate toate certurile si conflictele.

Fecioara

Ziua cea mai benefica va fi pe 6 decembrie. Primele zile ale lunii vor fi destul de dificile, dar de la a 6-a pana la a 12-a zi, toate problemele pot fi rezolvate fara intarzieri speciale.

Dupa a 12-a, trebuie sa va protejati de energia negativa a oamenilor din jurul vostru, deoarece este o comunicare neplacuta care poate provoca anxietate si confuzie. Inainte de Anul Nou, este mai bine sa nu schimbati planurile si sa nu va incarcati cu munca suplimentara. Este mai bine sa incepeti cu noi forte in ianuarie.

Nativii acestei zodii sunt renumiti pentru capacitatea lor de a lua decizii corecte in situatii stresante. In decembrie, aceasta calitate va va fi foarte utila. Daca abordati lucrurile cu calm, atunci totul va fi bine.

Balanta

Astrele vor fi intr-o pozitie foarte favorabila pentru acesti oameni incepand cu a doua decada. Din 22 decembrie, situatia se va imbunatati si mai mult.

La sfarsitul anului nu vor exista probleme, astfel incat sa puteti face pregatirile in ultimul moment.

Balanta va fi un exemplu pentru multi oameni – ei vor putea molipsi pe cei din jurul lor cu starea de spirit a Anului Nou , deci la sfarsitul lunii decembrie pentru ei va fi un moment de dragoste si victorii financiare.

Scorpionul

In general, va fi o luna foarte stabila si favorabila. Rezultatul majoritatii problemelor va depinde in mod direct de capacitatea de lucru a Scorpionilor si de motivatia acestora.

Dorinta de a lucra este tot ceea ce este necesar pentru a intra in 2019 fara datorii si probleme. Singurul lucru care poate sta in calea Scorpionilor este propria lor emotionalitate. Trebuie sa tratati totul cu calm si atunci totul va fi bine. Puteti sa faceti cu usurinta noi cunostinte.

Sagetator

Zilele norocoase de la 1 la 5 decembrie, precum si de la 13 la 31 decembrie. Perioada de la 5 decembrie la 13 decembrie va fi dificila pentru toate sferele vietii, deci este mai bine sa nu luati decizii importante, dar nu ar trebui sa fiti complet inactivi.

Aceasta va fi o perioada de schimbare a prioritatilor.

In general, decembrie este perfect pentru corectarea greselilor din trecut, restaurarea relatiilor. La sfarsitul anului, puteti face pace cu rudele, gasiti un partener sufletesc, depasiti neconcordantele cu colegii.

Nu este nevoie sa stai intre cei patru pereti – Sagetatorul trebuie sa comunice mai mult, sa fie in public mai mult, sa se familiarizeze. Vor fi cu succes tranzactii financiare si achizitii mari. Inainte de sfarsitul anului 2018, astrologii sfatuiesc Sagetatorul sa se intalneasca cu prietenii si sa participe la o petrecere.

Capricorn

Cele mai grele zile din decembrie pentru Capricorn sunt 1, 8, 20 si 24. Problemele sunt posibile in acest moment, prin urmare, reprezentantii acestui semn trebuie sa fie foarte atenti. In general, prima jumatate a lunii va fi destul de nelinistita si instabila.

Pe 25, totul se va rezolva – puteti sa va pregatiti pentru Anul Nou.

Ultima saptamana din 2018 va avea succes si pentru influentarea subconstientului, pentru eliminarea energiei negative. Calmul si atentia vor contribui la imbunatatirea relatiilor cu partenerul, cu familia, precum si cu prietenii.

Cresterea activitatii in toate sferele vietii ii va ajuta pe capricornii sa-si sporeasca increderea si sa scape de experientele asociate cu afacerile neterminate.

Varsator

Incepand cu ziua de 22 decembrie Varsatorul, va veni o perioada de calm si normalitate. Cu motivatia corecta, chiar si la inceputul lunii decembrie, puteti obtine succes in in afaceri. Nu trebuie sa lasi la lucru pe mai tarziu – problemele cele mai importante vor trebui abordate in momentul in care se ivesc.

Cele mai pozitive zile ale lunii sunt 1, 8 si 24 decembrie. Acestea vor fi zilele activitatii maxime a planetelor, astfel ca sansele de succes in dragoste si in afaceri vor fi cele mai mari.

Aceste zile si la sfarsitul lunii intuitia va fi exacerbata, ceea ce va va ajuta sa iesiti din cele mai dificile situatii. Energia moderata va fi cu siguranta benefica pentru Varsator.

Pesti

Aproape toti nativii acestei zodii vor putea transforma visul in realitate daca sunt atenti si lucreaza bine. La inceputul lunii va fi mai greu sa rezolvi problemele interpersonale din cauza suspiciunii sporite si a posibilelor divergente, dar va deveni mai usor sa avansezi la locul de munca si in afaceri.

Incepand cu data de 13, situatia se va schimba – afacerile financiare, munca si achizitiile vor fi grele, dar puteti reusi in dragoste. Sfarsitul anului este perfect pentru intalniri romantice si petreceri cu cei dragi.

In general, luna va fi destul de favorabila si lipsita de surprize neplacute. Universul va face mici ajustari in viata Pestilor, dar nu ii vor forta sa depaseasca dificultatile nerezonabile. Inspiratia si dorinta de a lucra ar trebui privite ca un semnal de actiune.

Conform previziunilor astrologilor, in decembrie, puteti face multe lucruri pentru a pune o baza solida pentru viitor.