Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Idei minunate de coafuri chic pentru parul scurt

Parul scurt este o alegere buna din numeroase motive, dar multe femei ezita sa adopte un stil mai scurt pentru ca asociaza feminitatea cu un par mai lung.

Tunsoarea bob poate fi sexi pentru multe femei, insa parul scurt este mult mai versatil de atat. Iata 8 avantaje pentru a purta parul scurt, care te pot convinge sa adopti un look nou.

Parul scurt este o alegere buna din numeroase motive, dar multe femei ezita sa adopte un stil mai scurt pentru ca asociaza feminitatea cu un par mai lung. Tunsoarea bob poate fi sexi pentru multe femei, insa parul scurt este mult mai versatil de atat. Iata care sunt avantajele pentru a purta parul scurt, care te pot convinge sa adopti un look nou.

Poate fi mai sanatos ca parul lung

Cea mai mare problema care afecteaza sanatatea si frumusetea parului lung, varfurile despicate, dispare cand alegi o tunsoare mai scurta. Parul tau poate straluci cu adevarat tuns mai scurt, oferindu-ti mai multa incredere in sine. O femeie care stie ce vrea este aproape intotdeauna sexi, deci alege-ti tunsoarea scurta potrivita si mandreste-te cu ea.

Este mai usor de intretinut

Cu parul scurt vei cheltui mai putini bani pe produse de styling si intretinere, iar aspectul ramane mai frumos mai mult timp. Daca treci de la un par lung la un par scurt, vei observa ca parul se ingrasa mai repede pentru o scurta perioada. Acesta este insa doar un inconvenient temporar.

Pentru voi, femei frumoase, am facut aceasta selectie de coafuri, care cu siguranta va vor lumina si va vor da incredere.

Speram ca veti aprecia aceste modele:

Nunarul 1

Numarul 2

Nunarul 3

Nunarul 4

Nunarul 5

Nunarul 6

Nunarul 7

Nunarul 8

Nunarul 9

Nunarul 10

Nunarul 11

Nunarul 12

Nunarul 13

Nunarul 14

Nunarul 15

Aveti grija de voi, frumoaselor!