Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Imaginea pe care o alegi iti va spune care este sprijinul pe care te poti baza

Fie ca vrem, fie ca nu vrem cu totii avem nevoie de sprijin din cand in cand. Se intampla uneori sa nu avem puterea necesara pentru a depasi unele situatii.

Chiar daca suntem increzatori in fortele proprii, atunci cand ni se ofera un pic de sprijin, ne atingem scopul mult mai usor. Este foarte important sa cautati acest sprijin in locurile potrivite si persoanele potrivite. Rautatile pot strica totul.

Noi vrem sa va sugeram un test interesant care va poate arata unde este sursa potrivita de inspiratie si sprijin. Trebuie doar sa alegeti o imagine potrivita.

P.S. Sa nu fiti surprinsi daca o sa gasiti sprijin chiar in voi.!

Daca ati ales imagine #1, inseamna ca puteti conta pe ajutorul puterilor mari. Un astfel de ajutor vine sub forma cunoasterii intuitive, a viziunii sau a intelegerii, care apare pur si simplu in noi.
Daca simtiti ceva in regiunea plexului solar inseamna ca “inauntrul nostru” stie ce este bine. Trebuie doar sa asculti.

Daca ati ales imaginea #2, inseamna ca puteti conta pe sprijinul ingerului pazitor. Ingerii nostrii pazitori sunt intotdeauna langa noi si ne sustin, chiar daca nu observam sau nu ne simtim ajutati.

Iti amintesti visele tale, era vreun indiciu in ele, poate ai auzit vocea interioara? Uneori ingerii insisi iau forma umana sau organizeaza o intalnire intamplatoare cu o persoana importanta pentru noi. Ei ne protejeaza de pericole si intr-o oarecare masura determina destinul nostru.

Daca ati ales imaginea #3, inseamna ca puteti conta pe sprijinul parintilor (rude apropiate), deoarece acestia va doresc binele. Va vor ajuta intotdeauna cu sfaturi si financiar. Vor fi bucurosi sa participe la rezolvarea problemelor.

Daca ati ales imaginea #4, inseamna ca puteti conta pe ajutorul strainilor. Acest lucru se intampla atunci daca nu exista parinti, prieteni sau persoane apropiate. Iar ingerul pazitor nu uita niciodata sa isi indeplineasca indatoririle… sau el este cel care ne trimite acesti straini sa ne ajute?

Daca ati ales imaginea #5 , inseamna ca puteti conta pe sprijinul prietenilor. O persoana de rand atunci cand are probleme in viata personala sau la locul de munca, nu merge la terapeut, merge la un prieten. El te va asculta si iti va da sfaturi daca este necesar.

Daca ati ales imaginea #6, inseamna ca puteti conta pe sprijinul persoanei iubite. Sprijinul primit din partea familiei sau din partea persoanei iubite reprezinta jumatatea din Solutia la orice problema. Daca nu primim un astfel de sprijin , incepem incet, incet sa ne indepartam de partener.