Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

„Îmbracă-te ca și cum te-ai întâlni zilnic cu cel mai mare dușman al tău.” Sfaturi de la Coco Chanel care te vor ajuta să fii o femeie stilată

Coco Chanel rămâne, fără îndoială, simbolul atemporalității în modă. Emblemă a eleganței și a bunului-gust, aceasta a avut cele mai puternice opinii despre ce înseamnă stilul și despre ce ar trebui și nu ar trebui să poarte o femeie.

Adeptă a subtilității și simplității care știe să atragă, Coco Chanel a lansat câteva reguli de stil care se aplică și în prezent, iar citatele ei rezumă o întreagă istorie a modei.

Iată câteva citate celebre ale lui Coco Chanel!

„Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.” Atunci când te complici cu prea multe accesorii, texturi și culori… amintește-ți că poți fi atractivă și alegând să fii discretă!

„Garderoba ideală a unei femei conține pantofi buni, o mulțime de rochii, alb, negru și haine de măsura potrivită!” Iată cum nu e nevoie de mult, ci de esențial!

„O femeie care are pantofii potriviți nu e niciodată urâtă!” Așadar, e în regulă să investești în pantofi!

„Pentru fi de neînlocuit, trebuie să fii întotdeauna diferită.” Suficient de puternic încât să te convingă să îndrăznești să te rupi de regula turmei și de rigori în care nu te regăsești?

„Moda e ca arhitecura: totul ține de proporții!”

„Nu înțeleg cum unele femei ies din casă fără să se aranjeze un pic, fie măcar din politețe. Nu știi niciodată când ai întâlnire cu destinul.

Trebuie să fii cât mai frumoasă la întâlnirea cu destinul.” Dacă te gândești că se spune că nu există femei urâte, ci doar femei neîngrijite, această regulă lansată de Coco Chanel ar trebui să devină lege pentru orice femeie care se respectă. În definitiv, în primul rând trebuie să te placi și să te iubești tu!

„Nimic nu îmbătrânește mai tare o femeie decât o ținută prea sofisticată.” Așadar, oricând ești în criză de idei și inspirație, optează pentru o ținută simplă și nu vei da greș!

„Îmbracă-te ca și cum te-ai întâlni zilnic cu cel mai mare dușman al tău.” Iată unul dintre cele mai inspiraționale citate ale lui Coco Chanel!

„Îmbracă-te bine și își vor aminti rochia; îmbracă-te impecabil și își vor aminti de tine.” Un sfat excelent pentru orice femeie care vrea să atragă prin eleganță și să rămână în memoria tuturor!

„Unii oameni cred că luxul este opusul sărăciei. Nu este. Este opusul vulgarității.”

„Moda se schimbă, stilul rămâne!” Găsește ceea ce te definește, altfel vei deveni o sclavă a modei și vei fi într-o permanentă căutare a ținutei potrivite!

Coco Chanel a trăit o viată cu adevărat spectaculoasă, nu doar pentru că a dat naștere unor reguli de stil încă valabile, ci mai ales pentru că a intrat în lumea modei la 71 de ani și a reușit să se impună într-o manieră atât de pregnantă.