Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

In primele 12 zile dupa Anul Nou, se pun bazele norocului pentru tot anul. Iata ce ar trebui sa faceti

Se pare ca in primele 12 zile dupa Anul Nou poti pune bazele succesului si norocului pentru intreg an care vine. Aceste 12 zile dupa Anul Nou simbolizeaza cele 12 domenii principale ale vietii unei persoane si de modul in care petreci aceste zile depinde modul in care se desfasoara anul.

1 ianuarie

Aceasta zi merita sa o dedici aspectului tau. Acest lucru se refera nu numai la proceduri cosmetice, ci si la atitudinea cu care faci toate acestea. Poti chiar sa cresti fluxul de energie, daca scrii pe hartie: Sunt frumoasa, sunt subtire, sunt sexy.

2 ianuarie

Aceasta zi merita sa o dedici conditiei tale materiale. Ziua insasi este asociata cu venitul, astfel incat poti calcula obiectivele legate de finante, sa scrii pe hartie suma pe care intentionezi sa o primiti pe luna sau pentru tot anul.

In aceasta zi, in nici un caz nu imprumuta bani, dar norocul va face sa primesti o suma suplimentara.

3 ianuarie

Aceasta zi ar trebui sa fie dedicata dezvoltarii de sine. Poti schita pe hartie un plan cu privire la ceea ce intentionezi sa realizezi in anul urmator, ce cursuri trebuie sa faci, ce sa inveti. In aceasta zi, apropo, nu poti injura.

4 ianuarie

Acorda aceasta zi familiei. Petrece timp acasa la masa de sarbatori, cu parinti, copii, nepoti. Astfel poti sa aduni sprijin pentru intregul an.

5 ianuarie

Aceasta zi ti-o poti dedica pe deplin. 5 ianuarie simbolizeaza creativitatea, hobby-urile, munca si toate obiectivele pe care le urmaresti in aceste domenii. Apropo, poti vizita un restaurant sau poti merge cu prietenii la o cafenea, dar in nici un caz nu te poti plictisi in aceasta zi.

6 ianuarie

Ziua Sanatatii. Este necesar sa o dedicam in primul rand unei diete sanatoase. Determina obiectivul intregului an din punct de vedere al sanatatii: la care medicii intentionezi sa mergi, ce analize trebuie sa faci, ce dureri ai putea sa iti vindeci. Scrie care este referinta pentru sanatatea ta.

7 ianuarie

Este o zi care simbolizeaza casatoria si relatiile puternice. Gandeste-te si noteaza obiectivele tale – creaza o imagine a unei casnicii ideale, partenerul de care ai nevoie, relatia ta.

Fetele singure pot sa dedice cateva ore pentru a merge la salonul de nunti si a alege o rochie de mireasa. Acest lucru va determina tonul potrivit pe tot parcursul anului si te va ajuta la atragerea energiei pozitive in viata ta.

8 ianuarie

Pe 8 ianuarie este mai bine sa eviti actiunile riscante si sa nu iei decizii pripite. Nota nu va fi in favoarea ta.

9 ianuarie

Aceasta zi este un simbol al calatoriei si educatiei. In aceasta zi, poti decide cu privire la directia de vacanta, universitate, sau porneste intr-o scurta calatorie.

10 ianuarie

Aceasta zi este in mare parte asociata cu munca, cariera, relatiile cu superiorii si partenerii de afaceri.

Imagineaza-ti cat mai clar posibil obiectivele pe care le-ai stabilit in ceea ce priveste cresterea carierei si realizarile profesionale, determina suma pe care trebuie sa o primesti pentru proiectele pe care le-ai facut, descrie tipul de manager ideal pe care doresti sa-l vezi ca lider.

11 ianuarie

O zi care simbolizeaza prietenia. 11 ianuarie o poti petrece cu oameni si prieteni asemeni tie, asuma-ti un risc si mergi intr-o excursie gandita de mult timp, fa noi cunostinte.

Se crede ca aceasta zi este asociata viselor si dorintelor si cu cat iti imaginezi ceva cu mai multa claritate, cu atat aceste simple vise vor deveni realitate in timpul anului.

12 ianuarie

12 ianuarie simbolizeaza spiritualitatea, rugaciunea, meditatia. In aceasta zi, merita sa fii singur, in liniste, sa te dedici dezvoltarii spirituale. Rezuma rezultatele dorite ale anului, dar nu spune nimanui despre ele.