Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Intr-o zi vei intalni pe cineva care te va iubi sincer, care te va iubi din toata inima si totul va capata sens

Toate acele nopti in care nu ai putut dormi, acele nopti in care gandurile nu ti-au oferit nici macar putina pace, ci te-au facut sa te indoiesti de tine, sa te indoiesti de iubire, de dreptul de a primi iubire…toate acestea vor fi de domeniul trecutului indata ce ii vei cunoaste.

Nu trebuie sa te intrebi cum iti vei da seama ca i-ai cunoscut, vei stii pur si simplu. De ce? Pentru ca ii asteptai, pentru ca asteptai acea traire, acea iubire. Vei simti acei fluturi in stomac si nu te vei intreba daca ceea ce simti este dragoste, nu vei avea nevoie sa te intrebi caci inlauntrul tau vei stii ca este dragoste.

Intr-o zi vei intalni pe cineva si totul va capata sens.

Cand acest lucru se va intampla vei uita de toate acele momente in care ai iubit fara sa fi iubita inpoi, vei da uitarii toate acele clipe in care ai suferit. Nici macar nu vor mai conta. Toate acele momente dificile prin care ai trecut for deveni o vaga amintire si nu-ti vor mai pricinui suferinta.

Aceasta persoana care te va iubi sincer, care te va iubi din toata inima, ea va fi singura cea care conteaza.

Pentru ca te iubeste asa cum meriti, te iubeste sincer, te iubeste asa cum ti-ai dorit.

Indata ce-l vei cunoaste, vei sti.

Vei sti pentru ca totul va incepe sa capete sens. Indata ce il vei cunoaste nu vei mai regreta nimic din ceea ce ti s-a intamplat in trecut. Vei intelege ca fiecare suferinta de care ai avut parte te-a adus la aceasta persoana minunata, vei intelege ca toate experientele care inainte iti provocau durere au meritat intrucat acum iti servesc drept lectii din care ai invatat ca sa fii mai bun/a pentru persoana minunata pe care ai intalnit-o.

Vei inceta complet sa te mai intristezi din cauza a tot ceea ce a fost in trecut si te vei concentra pe viitor cu entuziasm.

Atunci cand vei intalni aceasta persoana nu vei mai fi sarcastic/a atunci cand vei auzi un cantec de dragoste, nu vei mai arunca acele carti cu subiecte romantice, ci din contra, toate acestea te vor face sa canti, sa razi. De ce? Este extrem de simplu. Pentru ca iubesti. Si iubirea aceasta va fi atat de pura si de magica in asa fel incat totul in jurul tau va fi asemenea unei magii.

Vei avea sufletul impacat, iti vei gasi linistea, vei simti ca esti in sfarsit „acasa” si poti spune cu mana pe inima ca ti-ai intalnit alesul sau aleasa.

Atunci cand vei intalni aceasta persoana la care sperai totul se va calma, totul va deveni bun, bland, pur, frumos. Vei simti aceasta schimbare indata ce-ti vei fixa ochii pe ei. Nu inseamna ca nu vor mai aparea probleme in viata, viata ne aduce si bune si rele, insa forta de care vei da dovada indata ce il vei cunoaste te va uimi si pe tine.

Si uita asa…indata ce-l vei intalni, totul in jurul tau va incepe sa capete sens.