Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Intram in 2019, Anul Porcului: Aceste daruri nu trebuie oferite celor dragi, de Anul Nou

Anul nou este asociat cu traditia de a oferi daruri. Alegerea unui cadou ar trebui sa fie gandita pana in cel mai mic detaliu, deoarece este important sa-i multumim atat pe cei apropiati cat si pe noul patron al anului – Porcul de Pamant.

Multi oameni doresc sa ofere si sa primeasca cadouri, iar in ajunul sarbatorilor de Anul Nou, magazinele sunt pline de oameni care cauta suveniruri potrivite. Astrologii au realizat o evaluare a cadourilor de Anul Nou inadecvate.

Exclude-le astfel incat Anul Nou sa vina cu succes, iar patronul, Porcul, sa te sprijine pe parcursul anului 2019.

Atunci cand alegi un cadou, este important sa tii cont de preferintele oamenilor si de regulile etichetei.

Ce nu poate fi dat copiilor si adolescentilor

Copiii si chiar adolescentii continua sa creada intr-un miracol, astfel incat darul de Anul Nou de sub copac va fi cu siguranta pe gustul lor.

In noul an 2019, pusculita, pe care copilul o va umple in mod independent cu monede si va cumpara pentru sine ceea ce considera potrivit, va deveni un dar minunat.

Este necorespunzator sa dai bani de Anul Nou, dar poti intreba copilul despre ce viseaza si da-i darul dorit.

Nu este necesar sa oferi copiilor haine, accesorii pentru baie, papetarie. Lucrurile de zi cu zi sub pomul de Craciun nu vor fi bine privite. Cu toate acestea, acuarelele pentru cei care sunt pasionati si creativi ar fi potrivite.

Ce nu poate fi dat femeilor

In Anul Porcului, merita sa ne amintim preferintele Stapanei Anului. E modesta, dar iubitoare de libertate si apreciaza confortul. Un porc este practic, asa ca decoratiunile vor fi un dar inadecvat.

Lucrurile necorespunzatoare ar fi cele facute cu mainile tale: esarfe, manusi, pulovere si palarii. O exceptie poate fi facuta numai pentru cele care asteapta intr-adevar un astfel de cadou.

Machiajul si apa de toaleta sunt, de asemenea, pe lista neagra de cadouri. Doar cei mai apropiati pot da lucruri pentru ingrijirea corpului si a pielii. Daca darul este o bijuterie, ar trebui sa fie modesta. Pietrele mari in inele, cercei si coliere vor aduce proprietarului esec si necazuri, deoarece patronul anului nu tolereaza lauda.

Numai femeile care doresc sa gateasca si asteapta cu nerabdare produse noi pot primi accesorii de gatit. Pentru restul femeilor tot ceea ce tine de gatit ar fi daruri inutile.

Ce nu poate fi dat barbatilor

Cadourile banale, cum ar fi accesoriile pentru barbierit, lenjeria de corp si sosetele, pot fi eliminate. Nu darui parfum si apa de toaleta. Porcul are un miros al lui, si este putin probabil sa iubeasca mirosul aspru al parfumului.

Obiectele ascutite si pot provoca, de asemenea, furie patronului anului, deci este mai bine sa nu daruiesti foarfece, ferastraie si alte obiecte de acest gen pentru Anul Nou.

De asemenea, merita sa eviti obiectele de piele, in special din piele de porc. Un astfel de cadou poate provoca efecte negative energetice.

Poti da un portofel din piele, dar trebuie sa iei in considerare culoarea si forma produsului, astfel incat sa aduca nu numai bucurie, ci si bunastarea financiara.

Ce nu poate fi daruit persoanelor in varsta

Cadourile cele mai neadecvate pentru persoanele in varsta vor fi ceasurile si oglinzile care amintesc de varsta. Suprafetele oglinzilor au un efect puternic asupra oamenilor, in special asupra persoanelor in varsta.

Merita sa evitam darurile cu subiect medical. Exceptie vor fi dispozitive scumpe care sunt necesare pentru a imbunatati calitatea vietii, dar ar trebui sa fie prezentate in afara sarbatorilor, cu grija.

Nu este nevoie sa oferi parintilor in varsta lenjerie de pat, asta s-ar putea sa nu fie pe placul patronului anului 2019. Atunci cand alegi un cadou, merita sa asculti opiniile parintilor si rudelor, astfel incat darul tau sa fie cu adevarat relevant si util.

Orice cadou ales de tine ar trebui sa aduca bucurie. In acest caz, porcul va reactiona in mod favorabil la alegerea ta, vazand bucurie si zambete sincere.

Va uram „Noroc si fericire”!