Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Invat sa renunt la ceea ce nu imi este destinat…

Invat incet cum sa renunt la ceea ce nu mi-a fost destinat. Dau drumul oamenilor care pleaca din viata mea atunci cand sunt destinati sa plece si nu-i mai caut. Vad o usa inchisa, dar alta se deschide. Nu mai bat la usile inchise, in spatele carora nu se afla nimic.

Invat ca uneori finalul este normal. Am lasat pe toti si tot ce nu imi este destinat sa ramana o parte a vietii mele. Am lasat vechiul sa faca loc pentru nou.

Invat sa am incredere in mine. Si cand simt ca ceva e in neregula, probabil ca e ceva gresit. Invat sa am incredere in instinctele mele, pentru ca ele vad ceea ce eu nu pot inca. Las instinctele si intuitiile sa ma conduca in directia cea buna.

Invat sa renunt la vechea relatie din care am iesit. I-am lasat pe oamenii care nu mai contribuie la bunastarea mea. Cu cat tin mai mult de oamenii negativi, cu atat mai mult nu voi gasi pe cei potriviti.

Invat sa-mi pretuiesc in totalitate relatia cu sufletele pozitive si viabile din viata mea. Cei care ma inspira si ma incurajeaza sa devin mai bun.

Invat incet cum sa renunt la orice si la oricine nu imi este destinat sa ramana in viata mea.

Am lasat negativul si l-am inlocuit cu constiinta. Eu folosesc toate gandurile negative ca motivatie pentru a raspandi pozitivul, oriunde ma aflu.

Eliberez raul si il inlocuiesc cu iertare. Nu mai tin ura si sentimente amare care mi-au intoxicat atat de mult gandurile.

Ma retrag din ceea ce nu mai are sens in viata mea. Ma indepartez de toate situatiile toxice, nesanatoase, in care nu mai trebuie sa particip. Imi permit sa renunt la durerea pe care am purtat-o ​​in toti acesti ani. Si imi permit sa fiu bine, indiferent de cat dureaza.

Invat sa fac ceea ce ma face fericit. Si incetati sa traiti viata pentru a-i bucura pe altii. Acum fac ceea ce imi aduce cea mai mare fericire.

Am lasat controlul. Invat ca nu pot controla tot ce se intampla cu mine in viata. Am lasat puterea universului sa actioneze asupra mea. Permit totul sa se intample de la sine, nu mai sunt obligat sa raman impreuna cu ceea ce este destinat dezintegrarii.

Mi-am lasat mania. Si critica. Si pe oricine care imi spune ca nu sunt destul de bun pentru ceva. Invat ca singurul critic pe care ar trebui sa il ascult este eu. Si nu voi mai permite ca parerile altora sa-mi polueze mintea. L-am lasat pe omul pe care l-am considerat ieri si incep sa cu cine sunt astazi.