Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Invata din trecut, dar nu trai in el: 8 modalitati eficiente de a renunta la trecut si de a merge mai departe

Da, experienta negativa poate fi utilizata, este posibil sa invatam din ea – indiferent cat de dureroasa a fost aceasta.

Toate schimbarile au loc incet odata cu varsta. Aflati cine sunteti, ce doriti sa castigati din viata si atunci veti intelege ce ajustari trebuie sa faceti pentru a tine pasul cu schimbarile care au loc in interiorul nostru si in jurul vostru.

Modul de viata pe care l-ati avut inainte nu mai este potrivit. Unii oameni cu care ati vorbit mai devreme si principiile pe care le-ati respectat nu va mai plac. Iti pretuiesti in continuare amintirile trecute, dar e timpul sa le lasi acolo si sa mergi mai departe.

De ce trebuie sa renuntati si sa mergeti mai departe

1. Oamenii care au efect negativ asupra ta.

Sunteti parte din echipa cu care va petreceti cea mai mare parte a timpului. Cei cu care comunicati au un impact semnificativ asupra voastra si asupra persoanei care doriti sa deveniti. Comunicand cu oamenii cinici si negativi, cu timpul vei deveni acelasi.

2. Ai depasit pe cineva.

Din pacate, este adevarat ca oamenii din jurul tau pot evolua in directia opusa fata de valorile tale. Cu timpul, zidul de neintelegere va creste intre voi.

3. Sunteti complet nemultumiti de situatia actuala.

Este intotdeauna mai bine sa lupti pentru ceea ce-ti place, decat sa ramai la ceva pe care il dispretuiesti.

4.Obiectivele si nevoile s-au schimbat.

Ceea ce a fost potrivit inainte nu mai este atat de bun astazi. Uneori este mult mai dificil sa renunti, sa accepti propriile schimbari. Dupa ce vei accepta aceste schimbari incepe cunoasterea si invatarea de noi adevaruri.

5. Iti este inca teama

Este timpul sa renuntati la temerile si dezamagirile trecutului care va trag in jos.

6. Trecutul te retine.

Daca stati mereu sa analizati evenimentele trecute, pierdeti mult. Eliberati trecutul, faceti loc unor emotii proaspete, pozitive.

7. Inca simti puterea dezamagirilor din trecut

Prin tinerea maniei, a resentimentelor si a urii, in loc de a merge cu incredere inainte, sunteti in mod constant tras in jos. Realizati acest lucru, renuntati la toata nemultumirea veche si mergeti inainte.

8.Nu invatati nimic nou.

Viata este invatarea, rezultatul final fiind o schimbare pozitiva. Daca nu inveti, atunci ramai pe loc.

Modalitati de a te elibera si de a continua:

Sa vedem 8 modalitati de a obtine un viitor promitator si complet nou:

1. Acceptati adevarul si fiti recunoscatori.

Trebuie sa renuntati cu recunostinta pentru aceasta experienta, care a fost insotita de bucurii si lacrimi, sar v-au ajutat sa va dezvoltati.

Principalul lucru este sa gasesti forta de a accepta schimbari in viata ta, de a avea incredere in intuitia ta, de a-ti evalua realizarile.

Trebuie sa intelegeti ca orice experienta este de nepretuit, abia dupa aceea veti putea continua cu incredere calea catre succes.

2. Uitati-va la situatia din exterior.

Uneori ar trebui sa faceti cativa pasi inapoi pentru a evalua obiectiv situatia. Cea mai buna solutie este sa faceti o scurta pauza si sa faceti o alta activitate. De ce? Asa e, puteti sa va reevaluati actiunile si sa aruncati o privire noua asupra situatiei.

In plus, altii va vor privi intr-un mod nou. Revenirea la pozitia de plecare este intotdeauna mai buna decat continuarea in directia gresita.

3. Concentrati-va doar pe ceea ce trebuie intr-adevar sa fie schimbat.

Desigur, nu totul in viata trebuie schimbat. Traiti, invatati, dar nu va pierdeti energia cu schimbarea imposibilului.

Concentrati-va numai pe ceea ce va deranjeaza cu adevarat si nu va permite sa mergeti inainte. Daca nu functioneaza, schimbati-va atitudinea fata de problema. Amintiti-va momentul initial, din cauza caruia totul a mers prost si incercati sa corectati situatia la radacina.

4. Conduceti-va independent viata.

Intelegeti, nimeni nu este responsabil pentru voi. Trebuie sa controlati totul pe toata durata vietii. In esecurile ii invinuiti pe parinti, pe profesori, pe mentori, pe sistemul educational, pe guvern, dar nu si pe voi insisi. Corect?

Nu este vina ta? Gresit! Este doar vina ta, pentru ca numai tu poti sa te schimbi, sa renunti la situatie si sa mergi mai departe!

5. Concentreaza-te pe tine.

Faci parte din aceasta lume. Ajutarea altora este necesara, dar trebuie sa incepeti de la voi insiva.

Ganditi-va la cine sunteti in prezent, la ceea ce ati atins, la ce valori ati ajuns. O astfel de evaluare va va permite sa faceti ajustari pozitive in acele momente care va dau disconfort, dupa care veti incepe sa cresteti si sa progresati.

6. Schimbati mediul.

Unii oameni vin in viata noastra pentru a ne oferi o experienta nepretuita, dar nu pentru a ramane pentru totdeauna.

Ei devin doar o parte a amintirilor. Daca simtiti disconfortul de a comunica cu oamenii din jurul vostru, atunci este timpul sa va schimbati mediul. Faceti noi cunostinte, participati la conferinte, discutati on-line, gasiti un nou cerc interesant si util de contacte.

7. Nu va fie frica sa va asumati riscuri.

Cand apar probleme in calea ta – acesta este un test. Scopul sau este de a-ti testa curajul si dorinta de schimbare.

Situatia se schimba, dar nu trebuie sa-ti fie frica sa faci un pas inainte. Nu conteaza de cate ori eziti, incearca. Viata merge numai intr-o singura directie – inainte. In acest caz, trebuie sa renunti la vechi pentru a face loc noului. Soarta ta asteapta decizia ta!

8. Incepe chiar astazi!

Chiar acum trebuie sa intelegi ca circumstantele negative ale trecutului nu trebuie sa afecteze viitorul. Fa urmatorul pas chiar daca este mic si complicat, o sa reusesti.

Principalul lucru pe care ar trebui sa-l faci in fiecare zi este sa nu te opresti din a progresa. Fa-o fara sa te uiti inapoi. Uita de trecut, arunca o privire in fata si deja te indrepti spre viitor.