Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Invata sa le observi: 5 semne ale destinului care iti marcheaza viata

Toate intalnirile intamplatoare, coincidentele, lucrurile gasite si pierdute, victoriile si esecurile necesita a fi analizate din punct de vedere al importantei lor pentru tine.

Exista o Putere, a carei logica ramane doar s-o presupunem si care se numeste Univers.

Aceasta putere ne controleaza destinul, insa si noi putem s-o influentam. Putem comunica cu ea, o putem conduce spre noi sau o putem ignora.

Daca vrei sa-ti usurezi viata si sa nu mergi impotriva destinului tau ar fi bine sa inveti sa observi semnalele pe care Universul ti le transmite.

Primul

Alegerea corecta – este o senzatie de bucurie, satisfactie, exaltare aparuta ca rezultat a ceea ce ti se intampla.

Daca faci ceva cu entuziasm si inspiratie, acesta este un semnal ca mergi in directia corecta.

Al doilea

Daca viata ta este constituita doar din „trebuie” si niciodata din „vreau” ea devine o existenta insuportabila si inutila.

In acest fel noi nu ne traim propria viata, noi indreptatim asteptari straine, indeplinim promisiunile unora si reintoarcem datoriile altora.

Al treilea

Daca esti insotit de noroc si reusite in ceea ce faci este minunat. Puterea suprema iti aproba alegerea si iti transmite o confirmare.

Daca nu reusesti chiar de la inceput, de parca incerci sa strici un perete indestructibil – acesta poate fi un semnal ca nu faci ceea ce trebuie sau inca nu e timpul sa faci acest lucru.

Al patrulea

Visele sunt o metoda universala de comunicare cu puterile cosmice. Insa inainte de a intelege ce vor ele sa spuna, trebuie sa inveti mai intai sa nu le uiti si dupa asta sa le analizezi.

Al cincilea

Intamplarile – acestea sunt niste legitati bine gandite de catre Univers. Descifrarea lor este destul de complicata, la fel ca si a viselor.

Insa explicarea lor corecta da niste rezultate minuntate in ceea ce priveste ajustarea comportamentului.

De exemplu, te-ai pornit undeva si te-ai impiedicat. Probabil vei crede ca e un semn rau. Ca nu trebuie sa te duci unde te-ai pornit, ca risti sa patesti ceva.

De fapt nu este chiar asa, te-ai impiedicat pentru ca drumul nu e drept sau ca n-ai fost atent. Insa daca te vei impiedica de 3 ori la rand, grabindu-te la o intalnire, atunci acesta poate fi un semnal.

Semnele destinului

Majoritatea dintre noi nu sunt capabili sa aprecieze corect semnele destinului. In deosebi e foarte greu de interpretat accidentele, esecurile, bolile.

Potrivit ezotericilor, acestea sunt niste semne care ne previn in privinta evenimentelor care urmeaza sa aiba loc.

Oamenii observa foarte rar aceste semne si in mare parte pentru ca nici nu cred in ele.

Incearca sa fii mai atent la ele si vei observa ca iti vei putea influenta viata asa incat ea sa decurga in favoarea ta.