Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Jupiter in Sagetator pana la final de 2019: Cine va fi norocos in aceasta perioada si cine nu?

Dupa toate necazurile planetelor retrograde, meritam sa fim fericiti si a venit momentul – tranzitul lui Jupiter in Sagetator.

Ne-am deschis perspectivele incredibile pentru un an intreg (pana in 3 decembrie 2019), ne putem schimba radical viata, obtinem tot ceea ce am visat de mult.

Acesta este un moment uimitor cand nu poti pierde o secunda si trebuie sa iti amintesti ca norocul ii favorizeaza pe cei curajosi.

Influenta lui Jupiter asupra vietii umane

In astrologie, Jupiter este o planeta de noroc, succes, generozitate si prosperitate. El este responsabil pentru dezvoltare si abundenta, sfera sa de influenta include norocul, fericirea, puterea, statutul social.

In mitologie, Jupiter a fost considerat conducator al cerurilor, un patron bun si cinstit. Astrologii il numesc planeta Marii Fericiri si spun ca pozitia lui Jupiter in harta natala a unei persoane determina cat de mult poate atrage succesul, banii si recunoasterea.

Dar chiar daca in horoscopul tau Jupiter a fost notat doar in trecere, de la 8 noiembrie 2018 pana la 3 decembrie 2019, vei intra sub influenta lui. In aceasta perioada planeta va trece prin semnul zodiacal nativ – Sagetator.

Tranzitia lui Jupiter prin acest semn promite intregului zodiac, fara exceptie, succes, energie, unitate, perspective incredibile, proiecte pe scara larga. Asteptam cu totii noroc, promovarea in cariera si scara sociala, prosperitate, bani.

Ce inseamna tranzitul lui Jupiter prin semnul Sagetatorului

Jupiter, asa cum am spus, este o planeta de expansiune si oportunitati, iar Sagetatorul este un semn optimist, nelinistit si iubitor de libertate.

In consecinta, o astfel de combinatie ne ofera tuturor oportunitatea de a merge mai departe, de a avea mai multa libertate in atingerea scopurilor noastre, de a intelege ceva nou, de a obtine ceea ce am visat doar inainte.

Sagetatorul ne va face hotarati, optimisti, ne va inspira sa rezolvam orice, iar Jupiter ne va face norocosi, in masura in care norocul sta in mainile noastre.

Sub influenta lui Jupiter in Sagetator, dorim libertate de restrictii, prejudecati, circumstante si alte blocaje.

Noi, intocmai ca simbolul acestui semn, centaurul, dorim sa „pastem pe noi pasuni” – incearca ceva nou, descopera orizonturi pentru tine insuti si ocupa-te de cresterea personala si profesionala.

Astfel de aventuri in alte perioade ale anului s-ar fi incheiat cu un esec, dar acum – trebuie sa incerci foarte tare ca sa ai parte de un esec.

Cine va fi norocos in aceasta perioada si cine nu?

Anul in care Jupiter intra in propriul sau semn, fara exagerare, este anul triumfului. Forta va fi pentru oricine si pentru orice, dar chiar si intr-un moment de prosperitate universala au existat cei mai norocosi si cei care nu vor fi atat de norocosi.

Sagetatorul va fi cel mai norocos – el este deja pozitionat pentru a merge in mod constant inainte, rar multumit de ceea ce are aici si acum, iar Jupiter ii va da energia si forta necesare pentru asta.

Poate incepe literalmente sa traiasca de la zero, realizand toate acele idei ambitioase care au adunat mult timp praf pe un raft indepartat.

Tranzitia va avea, de asemenea, un impact puternic asupra oamenilor in al caror horoscop Jupiter „marcheaza”, de exemplu, Soarele, Luna sau Ascendentul in Sagetator.

Desi nu e vorba despre ghinionul cuiva, totusi nu oricine poate profita de influenta benefica a planetei, daca nu se ocupa si de propriile slabiciuni.

– Jupiter in Sagetator nu favorizeaza oamenii lenesi care nu au ambitii, planuri si scopuri. Este un risc pentru Taur si Varsator, care iubesc sa amane pana mai tarziu si adesea imbratiseaza lenea.

– In octava inferioara, planeta poate face oamenii prea activi, rapizi, aventurosi, aroganti, nu iau in considerare interesele altor oameni si vor trece peste toata lumea de-a lungul drumului.

Aceasta este ceva la care Berbecul si Scorpionul trebuie sa fie cel mai atenti. In caldura pasiunii, pot distruge totul.

– In zona de risc sunt si perfectionistii care nu „vad padurea din spatele copacilor”: Fecioarele, semne ale zodiacului care prefera sa construiasca castele in aer si sa traiasca in nori, si Pestii care nu pot lua o decizie pentru o lunga perioada de timp.

– Balantele ar putea fi tinute in frau de propria timiditate si indecizie.

– Nu va ajuta prea mult nici pe cei care cheltuie energia pe o duzina de lucruri, in loc sa-si stabileasca prioritati si sa mearga spre unul sau doua obiective, cum ar fi Gemenii.

– Este dificil sa realizeze succesul persoanele care nu sunt pregatite pentru schimbare, de exemplu Capricornii, si cele conservatoare – Taurii.

– Leul trebuie sa ramana prudent si rational si sa nu se lase influentat de lingusire, ca sa nu cada prada inselatoriei.

Ce trebuie sa faci:

– Lanseaza si promoveaza in mod activ proiecte

– Construieste o cariera, deplaseaza-te pe scara sociala

– Invata lucruri noi, imbunatateste-ti abilitatile profesionale

– Cunoaste-te, implica-te in cresterea personala, planifica, stabileste prioritati si obiective pe cel putin un an

– Fii implicat, comunica, dezvolta contacte utile

– Calatoreste in strainatate, comunica cu strainii

Ce sa nu faci:

– Nu fii lenes, cu capul in nori

– Nu fii incapatanat, conservator, pedant

– Nu te concentra asupra detaliilor, evita copacii si cauta padurea

– Nu te concentra pe o multime de sarcini odata, dozeaza eforturile

– Nu fii imprudent, nu te implica in fraude

– Nu da frau liber maniei si arogantei