Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Karma dupa data nasterii: cum sa-ti cunosti destinul si viitorul

Dupa data nasterii, poti afla ce te asteapta in viitor, din ce motiv, de ce este soarta ta asa si nu altfel. Un calcul simplu te va ajuta sa determini acest lucru.

Exista modalitati eficiente de a schimba soarta si a purifica karma. Ele vor ajuta doar pe cei care sunt increzatori ca Universul incearca sa ii puna pe calea cea buna, sa invete ceva important. Nu confunda o perioada neagra simpla cu probleme karmice.

Calculeaza numarul karmic

Se crede ca oamenii se nasc intr-o anumita zi pentru un motiv. Numerele joaca un rol special in lumea noastra, ne pot dezvalui secretele destinului nostru. Numerologia este direct legata de karma.

Pentru a calcula numarul sortii este nevoie doar de data nasterii. De exemplu, 12.03.1991.

Primul pas: multiplica ziua, luna si anul. 12 * 3 * 1991 = 71676.

Al doilea pas: aduna cifrele numarului obtinut pana cand ajungi la un numar de la 1 la 9. 7 + 1 + 6 + 7 + 6 = 27. 2 + 7 = 9. Acesta este numarul karmic dorit.

Descifrarea numerelor destinului

Unu. Nascut sub auspiciile lui 1, esti conceput sa ajuti alte persoane. Numai in acest fel poti sa iti eliberezi karma si sa incepi sa traiesti in mod corespunzator. Daca numarul tau este 1, atunci prioritatea este lupta impotriva egoismului si a geloziei.

Doi. Daca universul ti-a ales numarul 2, atunci ar trebui sa fii atent in comunicarea cu alte persoane. Chiar daca ti se pare ca ai gasit un partener sufletesc in care poti avea incredere, pastreaza cateva secrete cu tine. Intr-o viata trecuta, ai suferit in mod repetat de barfe.

Trei. In viata trecuta, ai obtinut adesea succes in detrimentul altora. Ai putea manipula oamenii, sa-i faci sa se simta ciudat. Acum destinul tau este ajutor dezinteresat pentru cei din jurul tau. Daca nu este acceptat, o serie de probleme pot incepe in viata ta.

Patru. Numarul karmic 4 indica faptul ca destinul tau este in dezvoltare totala. S-ar putea sa fi fost un pic lenes in vietile trecute, dar acum universul vrea sa repari asta. Nu te opri din invatat, tinteste spre ceva mai mult.

Cinci. Numarul 5 inseamna ca nu trebuie sa-ti pierzi timpul in zadar. Este important sa alegi o directie in viata si sa o urmezi. Poate ca te asteapta o mare dragoste sau bogatii nespuse, si poate ca vei avea o iluminare spirituala. Urmeaza-ti intuitia.

Sase. Karma ta este pozitiva, deci majoritatea problemelor tale, daca exista, se datoreaza nesigurantei. Esti liber sa alegi orice cale in viata: Universul nu te va impiedica.

Sapte. Numarul unei minti treze si a unei constiinte pure. Universul te sfatuieste sa scapi de obiceiurile nocive, inclusiv sentimentele si emotiile negative. Daca nu faci acest lucru, atunci in viitor poti astepta probleme imense. Invidia are un loc special si cinci modalitati eficiente te vor ajuta sa scapi de ea.

Opt. Numarul 8 este un simbol al obsesiei. Universul incearca sa te confrunte cu probleme care nu au o rezolvare rapida. Din aceasta cauza, mania, nesiguranta si negativul se acumuleaza in tine.

Pentru a evita acest lucru, trebuie sa fii capabil sa rezolvi problemele si sa accepti infrangerea. Vanitatea si mandria sunt dusmanii tai principali.

Noua. Numarul 9 incurajeaza oamenii sa caute prieteni si a doua jumatate, dar este important sa nu uiti de vocatia ta. Dezvolta-ti talentele naturale si apreciaza momentele in care te poti preda pe deplin muncii tale iubite. Gasind utilizarea abilitatilor tale, vei deveni o persoana fericita.