Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Legea inteleapta prin care se construieste destinul

Este o lege foarte inteleapta prin care se construieste viata. Prin urmare, este important sa invatati sa dezvoltati abilitati intuitive si sa atrageti in viata voastra ceea ce visati.

Poate ca visezi sa calatoresti in lume? Ai vrut vreodata sa scrii o carte? Sau vrei sa-ti deschizi cafeneaua?

Toata lumea are vise unice, dar numai cativa cred ca implinirea lor este posibila. Nu lasati niciodata pe cineva sa va spuna ca nu puteti face ceva. Crezi in tine.

Trebuie sa va deschideti aripile! Cautati scopul si semnificatia voastra in aceasta viata. Suntem norocosi sa traim in aceasta lume frumoasa, unde se intampla miracole in fiecare zi.

1. Fii pozitiv

Du-ti viata cu o atitudine pozitiva. Cand o spui, fa-o cu intentii bune. Atrageti ganduri pozitive, indiferent ce faceti. Cu cat energia pozitiva va fi in gandurile tale, cu atat mai putin va fi negativul in viata ta.

2. Fii recunoscator

In aceasta lume exista multe lucruri pentru care putem fi recunoscatori. Fii recunoscator pentru familia ta. Fii recunoscator pentru prietenii tai. Fii recunoscator pentru casa ta. Fii recunoscator pentru mancare.

Exista multi oameni de pe aceasta planeta care nu pot decat sa viseze la ceea ce voi aveti deja.

3. Crede in visele tale

Atrage ceea ce visezi. Visele tale pot transforma viata intr-un miracol nesfarsit.

In tot ceea ce aveti nevoie sau lucrurile pe care doriti, trebuie sa credeti fara indoiala ca le veti dobandi.

4. Urmati-va intuitia

Tu esti singurul care are control asupra a ceea ce se intampla in mintea ta. Daca ceva te face sa te simti bine, cu siguranta trebuie sa o faci. Este important sa asculti cu atentie vocea interioara.

Trebuie sa stii si sa fii pregat pentru faptul ca intuitia ta te va ajuta.

5. Aveti curajul sa va urmati inima.

Legea atractiei va va afecta inima. Si daca aspiratia inimii tale duce la durere, atunci trebuie sa fii capabil sa intampini suferinta cu curaj. Curajul da putere.

Nu lasa pe altii sa te traga in jos. Inconjurati-va cu oameni care vor sa reuseasca si nu uitati sa ii sprijiniti.

6. Ascultati instinctele.

Intotdeauna spunem ca intuitia ofera indicii corecte. Dar instinctele noastre pot, dimpotriva, sa ne faca sa fim slabi. Acordati atentie acestei “legaturi slabe” si amintiti-va despre aceasta.

7. Tratati oamenii cu respect

Trateaza pe altii asa cum vrei sa fii tratat. Am auzit cu totii aceste vorbe. Dar este important nu numai sa le cunoastem, ci si sa le urmam. Tratati alti oameni cu bunatate. Aceasta creeaza o lume plina de karma vpozitiva.

8. Calatoria inspira si te duce la un nou nivel.

Calatoria este unul dintre cei mai puternici activatori ai schimbarii vietii. De fiecare data cand calatoresti, vezi locuri noi, alti oameni, simti noi perspective. Si toate acestea reprezinta “combustibilul” perfect pentru mecanismul nostru “schimbator de viata”.

9. Faceti-va timp pentru a face ceea ce va place .

Legea atractiei sugereaza ca atragem ceea ce vrem. Doriti sa aveti mai mult timp pentru a face ceea ce va place cel mai mult? In acest caz, nu spuneti “acest lucru este imposibil”, dar incepeti sa gasiti cel putin 10 minute pentru a incepe.

11. Fiti sinceri cu toata lumea

Fii tu insuti. Nimanui nu ii plac personalitatile false. Fiti prezenti, fiti cinstiti, fiti buni, recunoasteti greseli.

12. Nu practicati ipocrizia.

Aratati altora ca puteti face ceva pe care si oamenii din jurul vostru il pot face. Daca doriti sa atrageti tot ce este bun, atunci si voi trebuie sa fiti o sursa de bine.

13. Intelegeti ca imaginatia voastra este foarte puternica.

Imaginati-va ca visele voastre devin realitate. Legea atractiri actioneaza asupra a tot ceea ce doriti sa deveniti realitate. Daca va ganditi mereu la visul vostru si vi-l imaginati, veti contribui la realizarea acestuia.

14. Fii pasionat de ceea ce te intereseaza.

Afisati entuziasmul pentru a afla ce va intereseaza. Daca sunteti cu adevarat pasionati de ceva, ar trebui sa invatati cat mai mult posibil.