Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Lucruri pe care nu le stiai despre femeia din zodia Pesti

Despre femeia din zodia Pesti se spune ca este plina de mister, iar in ochii ei vei gasi intotdeauna bunatate si blandete. Este cea mai fermecatoare si seducatoare din intreg horoscopul.

Nu este foarte vorbareata sau, atunci cand vorbeste, sensurile sunt intotdeauna neclare, duale, neterminate, ca si cum ar astepta sa le lamureasca altcineva.

Apreciaza-i acest farmec personal dar fii cu toate motoarele mentale in priza, pentru ca acolo se afla sigur o durere nespusa nimanui sau o sensibilitate ultragiata.

Femeia Pesti este femeia tuturor romantismelor si a tuturor povestilor de dragoste ale lumii. Este fiinta tuturor confuziilor, dar si a tuturor reveriilor si discretiilor posibile.

Nu minte niciodata, pentru ca ea insasi nu deosebeste granita dintre un adevar si un neadevar, permanent atenta ca lumile ei interioare sa nu fie divulgate, asaltate, atacate.

Femeia Pesti pare sa opuna rezistenta unui cuceritor aparut pe neasteptate, dar, in realitate, ei ii este frica de ceea ce nu cunoaste. Se poate culpabiliza zi de zi, asteptand in realitate complimente si certitudini ca inca mai este iubita si dorita.

Din punct de vedere erotic, femeia Pesti se zbate intre teama de pacat si teama de a fi parasita, motiv pentru care dragostea tinde sa fie mereu o noutate fascinanta pentru ea.

Cum cuceresti o femeie din zodia Pestilor

Evident, femeia Pesti nu este genul care sa trezeasca interesul barbatilor aventurosi, pasionali, de tip “Gigi muschi”. Au intaietate artistii, filosofii, fiintele compasive si caritabile, savantii, poetii. Adica toti cei care cauta realitatea ultima dincolo de aparente.

De acest tip de oameni are nevoie femeia Pesti.