Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Luna noua in Sagetator. Cinci zodii se vor bucura de cele mai frumoase Sarbatori

Luna noua din Sagetator ne aduce unul dintre cele mai fericite si norocoase momente astrologice de la sfarsitul acestui an. Iar trei zodii vor primi vesti deosebite si se vor bucura din plin de Sarbatori.

Berbec

Nativii Berbeci sunt recunoscuti pentru gafele si stangaciile lor. Se stie ca dau cu piciorul la ocaziile si sansele frumoase pe care le primesc in viata, uneori din mandrie, alteori din nestiinta. De data aceasta, vor avea o sansa extraordinara.

Luna noua din Sagetator va fi foarte generoasa cu Berbeci si le va aduce o veste deosebita. Daca stiu sa se foloseasca de ea, vor avea un final de an minunat!

Rac

Zodia Rac va avea multe de castigat cu Luna noua din Sagetator. In preajma zilei de 7 decembrie si aproximativ 14 zile dupa aceasta, vor primi influente armonioase si norocoase din partea acestui astru.

Ei vor avea vesti foarte bune la locul de munca, legate de un proiect dificil la care au lucrat sau legate de o activitate creativa pentru care sunt foarte apreciati.

Leu

Nativii Lei primesti vesti importante de la oameni din trecutul lor. Este posibil ca unii dintre ei sa reia legatura cu o persoana draga sau cu un prieten din trecut.

Totodata, Luna noua din Sagetator poate favoriza semnarea unui parteneriat sau inceputul unei afaceri care se va dezvolta rapid in urmatoarele luni, la inceputul noului an.

Sagetator

Pe 7 decembrie 2019 va fi Luna noua in zodia ta si datorita ei vei avea parte de vesti bune, schimbari si beneficii din partea prietenilor sau a protectorilor.

Daca te confrunti cu o problema mai veche, vei gasi sprijin ori din partea rudelor mai instarite, ori din partea prietenilor care au conexiuni importante. Dupa data de 7 decembrie, vei rezolva orice situatie care te necajeste.

Varsator

Luna noua din 7 decembrie va influenta sansele si planurile tale legate de calatorii, parteneriate, studii sau relatiile cu strainatatea.

Poate fi un moment bun sa profiti de pe urma unei delegatii de serviciu sau sa cumperi o excursie in strainatate pe ultima suta de metri, cand nimeni nu mai credea ca poti sa pleci.

Insa tu stii ca ai nevoie de o experienta inedita si orice calatorie va fi bine venita.