Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Luna plina, 23 noiembrie 2018: Ce trebuie si ce nu trebuie sa faci in aceasta zi

Fiecare Luna Plina are o energie unica. Unele actiuni din aceasta zi va vor aduce noroc, in timp ce altele, dimpotriva, vor avea consecinte neplacute. Pentru a petrece productiv data de 23 noiembrie, ia in considerare sfatul astrologilor.

Luna plina din 23 noiembrie va avea loc in Gemeni. Energia pozitiva a acestei constelatii este surprinzator de armonioasa, deci ziua promite sa fie plina de surprize placute. Cresterea energiei care va asigura lumina peste noapte va ajuta la atingerea rapida a actiunilor dorite, dar actiunile grabite si actiunile impulsive se pot deplasa departe de obiectiv.

Ce se poate face in aceasta zi cu luna plina

In timpul Lunii Pline este mai usor sa scapi de obiceiurile si inclinatiile proaste. Expertii recomanda inceperea drumului catre auto-imbunatatire, astfel incat defectele de caracter sa nu interfereze cu implementarea planurilor si a ideilor.

Semnul Gemenilor personifica creativitatea si o activeaza, prin urmare, pe 23 noiembrie, este posibila o sursa de inspiratie. Oamenii creativi nu ar trebui sa stea degeaba: este probabil sa gaseasca o modalitate de a face bani in plus din hobby-ul lor.

Cand luna este in constelatia Gemeni, intuitia se mareste, deci la 23 noiembrie este important sa ascultam vocea interioara si sa avem incredere in presimtiri. Acest lucru poate evita problemele.

Luna plina din Gemeni provoaca o vibratie puternica, astfel incat sa puteti incepe ceva important, sa finalizati o lucrare si sa va indreptati toate fortele pentru a va face sa devina realitate unele visuri. In aceasta zi, puteti incepe cu siguranta proiecte complexe si pe termen lung.

23 noiembrie 2018 este o zi minunata pentru recuperare. Este util sa faceti sport, sa efectuati proceduri de sanatate, sa va consolidati sistemul imunitar. Este important sa nu supraincarcati organismul cu mancaruri grele.

Luna plina evidentiaza adevaratele intentii ale oamenilor si in aceasta zi poti sa rupi cu usurinta relatiile cu oamenii invidiosi si sa incepi o noua etapa in viata ta personala.

Ce sa nu faci pe 23 noiembrie

Probabilitatea de certuri si conflicte creste, deci este important sa ramai calm si sa nu cedezi provocarilor. Constelatia Gemeni va da o stare buna, astfel incat va fi usor sa faci fata emotiilor negative.

Atentie marita in timpul calatoriilor lungi. Aveti grija pe drum, in intersectii ocupate si pe autostrazi. Distragerea in aceasta zi poate duce la consecinte grave.

Va fi un surplus de energie, daca nu sa-l directionam intr-un curs pasnic, apar conflicte majore.

Energia zilei este puternica, deci emotiile vor necesita o cale de iesire. Acest fapt trebuie luat in considerare si incercati sa planificati ziua astfel incat sa consumati excesul de energie. O modalitate foarte buna de a face acest lucru este exercitiul fizic.

In ziua Lunii Pline, este mai bine sa renunte la riscuri si la aventuri, in special legate de tranzactiile cu numerar. Orice pas trebuie verificat, altfel pot aparea pierderi si alte probleme.

In aceasta zi, trebuie sa va adaptati rapid la schimbare, pentru a nu pierde oportunitati de succes.

Ziua va fi favorabila pentru cei care sunt obisnuiti sa gandeasca pozitiv. Petreceti aceasta zi cu calm, si norocul cu siguranta va zambi la tine.