Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Mercur iese din retrogradare și intră în mers direct prin zodia Scorpion: Zodiile trec prin schimbari importante

Mercur va sta in zodia Scorpion doar pana pe data de 13 decembrie 2019, moment in care va intra in zodia Sagetator, zodie unde se afla si Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, dar si Soarele, pana pe 22 decembrie 2019, tranzit care energizeaza si dinamizeaza toate zodiile.

Iata cum va influenta fiecare zodie in parte tranzitul direct al lui Mercur prin semnul Scorpion!

Berbec

Cei nascuti in zodia Berbec au sansa sa-si imbunatateasca situatia financiara si sa demareze noi proiecte. Mercur ii sustine in comunicare si negocierile vor fi in avantajul financiar al nativilor.

Taur Cei nascuti in zodia Taur au sansa sa-si imbunatateasca remarcabil comunicarea cu partenerul de viata. Mercur va sustine dialogul cu persoana iubita si nativii sunt sfatuiti sa profite de acest context favorabil pentru a-si spune punctul de vedere si a obtine ceea ce-si doresc.

Pe de alta parte, negocierile vor fi sustinute si nativii pot semna noi parteneriate profesionale, pot demara noi afaceri.

Gemeni

Cei nascuti in zodia Gemeni se vor bucura de reintrarea in mers direct a lui Mercur, intocmai guvernatorul lor, in zona sentimentala, acolo unde a retrogradat in prima parte a tranzitului, dar si in zona profesionala, acolo unde a retrogradat in ultimele tase zile.

Dupa o perioada in care nativii au fost confuzi si nehotarati, pot reusi sa-si imbunatateasca relatiile cu persoana iubita, dar si cu colegii si sefii.

Se cere in continuare prudenta cu privire la starea sanatatii.

Rac

Cei nascuti in zodia Rac au ocazia sa-si imbunatateasca relatia cu persoana iubita, dar si sa o consolideze dupa o perioada in care parea ca totul se destrama.

Nativii care sunt singuri pot deveni cuceritori si pot incepe o aventura, mai ales ca sunt sustinuti in acelasi sector si de Venus, planeta iubirii.

Leu

Cei nascuti in zodia Leu au ocazia sa-si imbunatateasca relatia cu membrii familiei si sa se impace cu rudele cu care s-au aflat in conflict in ultima perioada.

Impacarea poate aparea si in relatiile unde partenerii s-au despartit in prima parte a retrogradarii lui Mercur. Totodata, Mercur va sustine timp de o saptamana negocierile legate de casa, de achizitionarea, vanzarea, inchirierea unei locuinte.

Fecioara

Cei nascuti in zodia Fecioara vor avea ocazia sa lamureasca niste situatii cu care s-au confruntat in ultima perioada, atat in plan personal, cat si profesional, sa gaseasca raspunsul unor dileme pe care le-au avut si sa depaseasca starea de confuzie de care s-au ciocnit in ultima saptamana.

Totodata, nativii pot pleca intr-o calatorie sau pot negocia pretul unei vacante.

Balanta

Cei nascuti in zodia Balanta au sansa de a-si imbunatati situatia financiara si nu este exclus sa negociere o marire de salariu sau o suma de bani aferenta unui contract.

Pe de alta parte, nu este exclus sa negocieze conditiile unei calatorii, din punct de vedere financiar. De asemenea, comunicarea va cunoaste o imbunatatire remarcabila si nativii au sansa de a se impaca cu o ruda, un frate cu care pana acum s-au aflat in conflict.

Scorpion

Cei nascuti in zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur intocmai in semnul lor, pe casa personalitatii.

Nativii, vor observa o imbunatatire remarcabila a comunicarii cu persoana iubita, dar si o consolidare a relatiei, mai ales ca sunt sprijiniti si de Venus, planeta iubirii.

Pe de alta parte, nativii vor fi mai stapani pe ei si pe deciziile lor, vor avea mai multa incredere in propria persoana si vor reusi sa-si reechilibreze situatia financiara afectata in prima parte de retrogradare a lui Mecur.

Vor fi sustinuti si de tranzitul Soarelui in acest sector.

Sagetator

Cei nascuti in zodia Sagetator se vor bucura din plin de iesirea lui Mercur din retrogradare, mai ales ca le-a afectat casa subconstientului.

Nativii vor depasi perioada de introspectie si analiza si vor deveni mult mai sociabili si mai bine dispusi, iar starea de bine se va instala nu doar psihic, ci si fizic.

Pe de alta parte, vor reusi sa-si imbunatateasca comunicarea cu persoana iubita care a fost mult afectata in prima parte a retrogradarii lui Mercur.

Capricorn

Cei nascuti in zodia Capricorn incheie procesul de reevaluare pe care l-au deschis pe retrogradarea lui Mercur, atat cu privire la propria persoana, cat si cu privire la persoanele din anturaj.

Astfel, revenirea in mers direct a lui Mercur le poate aduce ocazia sa se impace cu un prieten si sa-si consolideze relatia, dar si sa ia unele decizii favorabile in plan personal. Comunicarea cu cei din jur se imbunatateste considerabil.

Varsator

Cei nascuti in zodia Varsator vor avea ocazia sa demareze proiecte profesionale, sa negocieze o functie, un statut si sa-si traseze o noua lista cu prioritati. Totodata, relatiile de prietenie vor intra intr-o zona mai confortabila si comunicarea se va imbunatati.

Pesti

Cei nascuti in zodia Pesti au ocazia sa se debaraseze de niste principii, de niste scheme si tipare care, pe perioada reevaluarii, s-au dovedit a fi gresite si defavorabile evolutiei nativilor.

Totodata, este momentul sa ia decizii in ceea ce priveste cariera, iar daca acestea au fost luate deja, acum vor culege roadele.

Mercur le aduce si o mai buna comunicare la locul de munca, dar si ocazia sa negocieze o functie, un statut.