Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Meriti pe cineva care nu te face sa iti pierzi timpul

Te intalnesti cu o persoana, dar nu astepti prea mult de la aceasta intalnire. Nu-ti pierzi vigilenta, pentru ca ti s-a intamplat ceva similar inainte.

In lumea moderna a relatiilor romantice, poate fi urmarita o anumita regularitate. Acelasi lucru se intampla intre oameni.

Tu intalnesti pe cineva, dar nu te astepti la prea mult de la aceasta cunostinta. Totul este cum nu s-ar putea mai bine, totusi, nu iti lasi garda jos, deoarece acest lucru s-a intamplat inainte – inainte de inceperea intalnirii, relatia s-a incheiat.

Din conversatiile la telefon si pe retelele sociale, timpul petrecut impreuna si fericirea raman tot mai putin. Simti asta. Vezi ca se intampla asta. Si stii ce se va intampla in continuare. Dar aceasta durere nu este mai mica. Acesta este un model.

Crezi ca odata ce acest lucru s-a intamplat deja, se va mai intampla si alta data cu siguranta.

Adevarul este ca stii semnele dezastrului iminent si deja te pregatesti pentru cel mai rau scenariu. Dar chiar si asa nu devine mai usor. Uneori, cei dragi se intorc la tine. Dar chiar vrei sa fii cu cineva care nu stie ce vrea?

Meriti pe cineva permanent, nu pe cineva care se indoieste pentru totdeauna.

Nu ai nevoie de cineva care va cauta mereu o optiune mai buna sau cineva care nu este gata sa se stabileasca. Nu este nimic rau sa te relaxezi si sa te distrezi, dar nu ai nevoie de toate aceste jocuri. Doar daca tu il placi… Dar te inseli.

Asa ca uita-i pe toti cei care te-au parasit, dar incearca sa iti eliberezi si viata din nou. Daca acest lucru s-a intamplat o data, este putin probabil sa se intample din nou in viitor. Meriti cel mai bun. Meriti un om care nu se va comporta ca un copil.

Meriti pe cineva care nu te face sa iti pierzi timpul. Cineva care vrea sa te vada. Cel care te si suna, nu doar iti scrie mesaje scurte. Dar cel mai important lucru, cel care face planuri si se tine de ele. Cineva caruia chiar ii pasa si nu are timp sa se joace.

Meriti pe cineva prezent. Poate ca ai incetat sa speri, dar nu dispera. Il vei intalni pe omul tau si iti vei aminti cu un zambet prin ce a trebuit sa treci pentru a gasi dragostea adevarata.