Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Nu exista coincidente, exista 7 cercuri de fericire

Ati observat vreodata ca aproximativ aceleasi evenimente se intampla cu noi in acelasi timp in fiecare an? Daca nu, atunci merita sa urmariti, deoarece in fiecare an o persoana trece prin sapte cicluri de viata. Si stiind care sunt iti poti face viata mai usoara.

Ciclurile personale sunt usor de calculat. Inceputul primei perioade este ziua de nastere. Durata fiecarui ciclu – 52 de zile.

De exemplu, v-ati nascut pe 6 iulie. Adaugand 52 de zile, ajungem la sfarsitul primului ciclu – 27 august. Al doilea va incepe de la 28 august si se va incheia la 17 octombrie etc. Anul nasterii nu conteaza.

Ultima perioada se va incheia inainte de urmatoarea zi de nastere.

Desigur, intr-un an, unul dintre cicluri va fi cu o zi mai mare.

Acum, sa vedem ce inseamna aceste cicluri si cum sa folosim cunostintele dobandite?

Primul ciclu: perioada de oportunitati

Acesta este cel mai bun moment pentru a ne realiza planurile cu ajutorul unor oameni puternici. Veti putea gasi patroni, un loc de munca mult dorit, puteti obtine imprumuturi in numerar si creati o afacere proprie. O perioada buna pentru gasirea partenerilor de incredere, precum si pentru investirea capitalului intr-o afacere profitabila.

In acest ciclu, trebuie sa-ti creezi o buna reputatie.

Al doilea ciclu: timpul schimbarilor mici si mari

In aceasta perioada, mergeti in calatorii scurte sau lungi: acestea vor avea cu siguranta succes – atat pentru afaceri, cat si pentru petrecerea timpului liber.

Ciclul este favorabil tuturor aspectelor legate de circulatie: circulatia marfurilor, cumpararea si vanzarea de autovehicule, organizarea transportului etc. In plus, acesta este un moment potrivit pentru comunicare.

Vor exista oportunitati promitatoare pentru cei care produc sau vand orice fel de lichid.

Amintiti-va: in al doilea ciclu nu trebuie sa incepeti o afacere noua, sa schimbati locurile de munca, sa semnati contracte pe termen lung, sa imprumutati bani, sa dobanditi titluri si sa jucati…

Al treilea ciclu: energie

Sunteti in forma buna. Fluxul de energie fara precedent va va permite sa faceti pasi importanti. Starea de sanatate se va imbunatati semnificativ. Un timp excelent pentru a contesta concurentii.

Daca doriti sa vindeti ceva: un apartament, o masina sau un lucru plictisitor, atunci faceti-o imediat – succesul si profitul sunt garantate.

Cu toate acestea, nu totul este atat de neclar. Evitati conflictele daca nu doriti sa va faceti dusmani.

Al patrulea ciclu: spiritual

Reusita in special pentru oamenii creativi. Aveti grija de educatie, scrieti un articol conceput de mult timp, o carte, un joc sau o pictura. Veti fi coplesiti de idei care vor fi incorporate in aceasta perioada. Simtiti-va liber sa va faceti planurile – Norocul este de partea voastra!

Cu toate acestea, retineti ca atunci cand aveti de-a face cu editorii, producatorii, directorii de proiecte, trebuie sa fiti atenti. Examinati toate subtilitatile legale pentru a nu fi amagiti. Retineti ca aceasta perioada nu este cel mai bun moment pentru casatorie si achizitii majore.

Ciclul al cincilea: succes personal

Perioada de extindere a gamei de interese si aparitia unor perspective reale pentru prosperitate. Opinia voastra va fi ascultata, veti obtine o mare incredere a prietenilor si partenerilor.

Lasati timiditatea! Simtiti-va liber sa comunicati cu inalti oficiali. Daca va fi necesar sa se solutioneze cauzele in instanta, atunci ar trebui sa se faca in al cincilea ciclu.

Un moment excelent pentru implementarea proiectelor pe termen lung care necesita negocieri si calatorii. Puteti face achizitii mari, puteti investi in afaceri noi. Trebuie doar sa aveti grija de respectarea legii: pot aparea probleme.

Al saselea ciclu: relaxare

Acest ciclu este cel mai bine consacrat ocuparii sportului preferat, recreerii si divertismentului. Nu va faceti griji, cariera nu se va prabusi, daca va veti lua ceva timp pentru voi insiva. Timp pentru calatorii placute, discutii cu prietenii, gasirea de relatii noi.

Comunicarea cu arta va fi, de asemenea, benefica: vizite la teatre, muzee, sali de concerte – acest lucru va va garanta succesul in viitor.

Prieteniile legate in aceasta perioada vor fi pe termen lung si puternice.

Al saptelea ciclu: Critic

In aceste zile merita analizata in mod serios experienta acumulata. Poate ca acum intelegeti ca “puneti calul gresit”. Deci, ar trebui sa va reorientati. Adesea, schimbarile radicale aduc durere si un sentiment de pierdere care pot provoca actiuni si fapte nepotrivite.

Retineti ca pierderea este aparenta – inceputul urmatoarei perioade de dezvoltare, promitand perspective si oportunitati tentante. Profitati de acest lucru pentru a scapa de povara problemelor vechi si incepeti sa faceti planuri. Doar incercati sa nu rupeti conexiunile vechi: ele vor fi totusi utile.

Uneori veti cadea in pesimism, dar nu va speriati. In cele din urma, in viata fiecarei persoane, este timpul sa se opreasca, sa se uite in jur si sa se gandeasca. Si nu este niciodata in zadar.