Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Nu meriti pe cel care se intoarce, ci pe cel care nu pleaca

Odata ce te-a parasit in vremuri intunecate, o persoana o poate face din nou …

Intotdeauna m-am intrebat de ce, dupa plecare, oamenii uneori decid sa se intoarca. Nu il astepta sa vina si sa admita ca el a stricat totul sau ca isi da seama ca nu vede nici un sens in viata fara tine.

Ai nevoie de o persoana care nu te lasa deloc. Un om care nu te va parasi daca te ratacesti in ploaie. Omul care te va alege zilnic .

Meriti sa fii cu o persoana care ramane aproape, chiar daca ii marturisiti lucruri de care va este jena. Chiar daca ii spui despre complexele tale si despre trecutul tau.

Meriti sa fii cu cineva care nu te lasa in cea mai intunecata ora.

Meriti sa fii cu cineva care nu se teme de puterea iubirii tale, care realizeaza cat de importanta este fericirea pentru tine si de faptul ca el trezeste emotii necunoscute in sufletul tau.

Meriti sa fii cu cineva care nu sperie de sentimentele tale. Meriti pe cel care nu te va parasi, pentru ca a facut aceasta alegerea si tu esti acea alegere.

Meriti sa fii cu cineva care te face sa crezi ca nu toti oamenii pleaca.

Meriti sa fii cu un om care nu va pleca daca nu mai este interesata si daca incetezi sa mai faci fata dificultatilor vietii tale.

Meriti pe cel care nu te paraseste daca esti obosita sau confuza pentru o vreme … Daca nu stii ce sa faci in continuare, daca incepi sa te indoiesti de tine si de abilitatile tale.

Meriti un om care iti va reaminti esti puternica si buna. El iti va reaminti ca va fi intotdeauna acolo.