Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Nu te intoarce niciodata la o persoana care ti-a facut RAU

Tocmai ai ieșit dintr-o relație toxică, însă sufletul parcă îți e tot acolo? Specialiștii îți dau un sfat de care trebuie să ții cont: nu te întoarce niciodată la cei care ți-au făcut rău.

Altfel, s-ar putea ca viața ta să ia o turnură neașteptată. Și nu cum ai crede…

Deconectează-te de la trecut

De câte ori nu vi s-a întâmplat să aveți o relație care nu merge deloc bine cu o persoană, însă să nu vă puteți rupe de aceasta? Deși știți că acest lucru nu vă va face deloc bine, sperați în continuare să aveți măcar un mesaj de la el/ea și ați face orice să îl faceți pe acel om să simtă măcar pentru o zi ce simți voi…

V-ați gândit însă că insistând pe aceste lucruri, nu veți face decât să aduceți un mare rău în viața voastră? O persoană care v-a făcut rău odată, o va face și a doua oară. Și poate că atunci va fi mai rău și vă veți simți și mai umiliți. Nu vă mai mințiți singuri, pentru că undeva în adâncul sufletului, știți că nimic nu se va schimba.

Din păcate, oamenii nu se pot schimba. Uneori nici atunci când încearcă. Trebuie măcar voi să fiți maturi și să vă debasarați de trecut, de tot ce e rău, pentru a începe să trăiți o viață așa cum o meritați. În caz contrar, vă veți distruge sănătatea și, în final, viața.