Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

O femeie de peste 50 de ani este cea mai uimitoare: Iata de ce

Nee prefacem că nimic nu s-a întâmplat, femeile de peste 50 de ani dispar. Au dispărut de pe ecranul televizorului, nu mai merg la cinema, nu merg la spectacol, nu călătoresc, nu merg la plajă în vacanță.

Unde sunt ele? Sunt ținute în spitale sau acasa? Aceste femei sunt vulnerabile, rar ies din casă, dispar. Ele cred că nu mai sunt necesare. O generație întreagă a dispărut și nimeni nu se întreabă unde sunt, dar împreună spunem “Copiii sunt viitorul”.

Mințile bărbaților fac totul pentru a face femeile frumoase și drăguțe. Cu toate acestea, nimeni nu vorbește despre a fi inteligent, bun, răbdător. Noi ignorăm femeile care au stil, gust și știu ce înseamnă eleganța și feminitatea.

În plus, ele cunosc cele mai importante lucruri despre ceea ce înseamnă a fi o femeie, o mamă și o adevărată bunică. Generația pierdută ridică oameni valoroși. Ele iubesc umorul, arta și tot ceea ce este frumos.

În vara am fost la un concert la care am avut norocul să văd această generație, femei frumoase, elegante, care pot fi admirate. Doamnele de la 50 la 85 de ani care au aplaudat, vesel, dansând și glumind, au făcut totul bine, ceea ce este acum rar.

A fost ca și cum aș fi fost într-un basm și am văzut multe femei minunate și neînfricate care au personalitate și stiu sa impuna un respect.

Dragi doamnelor de peste 50 de ani, nu va mai ascundeți, avem nevoie de voi.