Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

“O femeie nu obosește să iubească, dar obosește să trăiască în minciună.”

“O femeie nu obosește niciodată să viseze, să spere, să creadă, dar obosește să trăiască într-o minciună. De ai blamat vreodată o femeie că a plecat chiar în momentul în care aveai mai mare nevoie de ea… află că atunci minciuna ta nu putea fi un adevăr pentru ea. Nu există pe lume om să poată măsura iubirea, răbdarea și speranța unei femei, precum nimeni nu poate să înțeleagă durerea unei femei.

Nu plecă din trufie, nici ca să-și demonstreze că poate, pleacă pentru că o doare lașitatea ta de ai spune nu sau da, de a o lua de mână sau de a o abandona pentru totdeauna, de a o privi în ochi atunci când alegi să stai cu capul plecat rugându-te să-ți creadă și de această dată neputința din spatele minciunii.

Îți aduci aminte când te implora să nu o minți? Poate da sau poate nu? Nu mai caută răspunsuri așa cum o făcea cândva . A obosit să dezlege o minciună, pe care o apăra cu toată ființa sa. Nu aveai egal, habar nu ai cât a putut iubi fără să ceară nimic.

Din puținul ei ți-a pus ție în palmă toată iubirea, pe care ai străpuns-o așa cum zori străpung nori pentru a-și spune poveste.

O femeie nu a știut și nici nu a vrut vreodată să știe cum este să-ți păstrezi același trup, dar să-ți schimbi sufletul cu cel al unui bărbat. O lume în care femeia este iubită, blamată și în final uitată are un singur deznodământ pentru ea.

Să nu crezi că renunță, doar se retrage o perioadă pentru a-și spăla sufletul în mai multe ape tulburi. Nu există sacrilegiu mai mare decât cel la care femeia însăși se condamnă.

Femeia este un simbol al sacrificiului, dar și al biruinței. Femeia îți poate fi cel mai mare dar sau cel mai mare blestem. Tu ești cel care alege ce parte din ea trezești la viață.

Minciuna nu este o noutate pentru nici o femei, însă pentru tine va rămâne mereu un mister cum poate o femeie să citească în ochii tăi minciuna și cu toate astea să rămână acolo.

Îți oferă o ultimă șansă de ai spune adevărul ce o va ucide, alungând-o din drumul tău, redobândind viață pe un drum ce nimeni nu-l va afla vrodată. Nu e egoism, e protecția pe care tu i-ai negat-o.

Dacă o femeie ar obosi vrodată să iubească, nu ar mai trăi. O femeie va iubi la infinit și dincolo de el, chiar dacă în loc de miere pe buze doarme liniștit pelinul.

Înainte de a condamna o