Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

O femeie puternică nu cerșește, nu forțează și nu urmărește. Ea doar pleacă

Ea a supraviețuit mai multor despărțiri sfâșietoare. A avut inima rupta in mii de bucati si de fiecare dată a crezut că nu va trece, dar totuși a devenit mai puternică și mai inteligentă.

De fiecare dată se gândea că lumea ei s-a prăbușit, dar și-a recăpătat puterea și a devenit mai bună, mai puternica.

Nu se teme de iubire, motiv pentru care nu-și inchide sufletul.

Este curajoasă, ca un adevărat luptător, care nu se oprește nici atunci când sufletul îi este rănit.

A trecut prin iad și a învățat lecțiile valoroase care au făcut-o femeia care este azi.

A devenit o femeie al naibii de puternică, care nu cerșește, nu forțează și nu alunga pe nimeni altcineva. Ea pleacă.

A devenit o femeie care nu se teme să-și exprime părerea și să se ridice pentru ea însăși. Asta face o femeie puternică.

O femeie puternică nu cere niciodată atenție sau dragoste: pur și simplu pleacă atunci când vede că este luata peste picior. Nu-și petrece timpul așteptând schimbarea unei persoane, pentru că are lucruri mai importante de făcut, iar dacă el nu vrea să facă parte din viața ei, pur și simplu pleacă.

O femeie puternică nu obligă niciodată pe nimeni să fie în viața ei.

O femeie puternică nu alunga pe nimeni, dar nu permite altora să o alunge. Știe că fiecare om are o limita. Ea se bucură de viață și le permite si altora sa faca la fel.

Și dacă un bărbat dovedește că merită atenția ei, ea îi va oferi șansa de a fi alaturi de el.

O femeie puternică nu se va lua niciodată dupa cuvinte. Trecutul a învățat-o că un bărbat adevărat își dovedește sentimentele și intențiile prin fapte, nu prin vorbe. Deci, dacă nu arăți că o vrei cu adevărat, nu va pierde timpul cu tine.

O femeie puternică știe că doar un bărbat adevărat poate sta alaturi de ea. Dor el va aprecia natura ei puternică. Pentru că forța ei este și în faptul că știe să iubească foarte cu adevarat.

O femeie puternică fie iubește puternic, fie nu iubește deloc. Fie isi deschide inima, fie pleacă. Dar ea nu întreabă, nu forțează și nu urmărește.