Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Oamenii puternici fac aceste 5 lucruri diferit

Prin definitie, puterea emotionala implica capacitatea unei persoane de a se confrunta cu provocarile si de a trece peste ele.

Persoanele puternice din punct de vedere emotional sunt capabile sa faca fata in mod mai eficient stresului zilnic si provocarilor vietii.

Oameni puternici din punct de vedere emotional sunt, de obicei, portretizati in mass-media ca stoici care intr-o criza isi pastreaza stapanirea de sine, strang pumnii si se uita dramatic in distanta.
Orice semn de stres emotional sau lacrimi, mai ales la barbati, este vazut ca un semn de slabiciune.

Dar puterea emotionala nu are nimic de-a face cu modul in care cineva reactioneaza momentan intr-o criza.

Reactia imediata a unei persoane la o criza conteaza mult mai putin decat modul in care actioneaza ulterior.

Daca un plan nu merge si te topesti intr-o balta de lacrimi, dar te ridici a doua zi si incepi din nou, acesta este un semn de putere emotionala. Ai inteles? Bun!

Mai jos sunt 5 semne ca esti o persoana puternica din punct de vedere emotional.

1. Nu incerci sa-ti anulezi sentimentele folosind logica pentru a le opri

Chiar daca nu-ti intelegi sau nu-ti plac sentimentele pe care le ai, recunosti ca sentimentele tale exista.

Poti admite de asemenea ca sentimentele adesea incomode nu sunt rationale in natura si ca utilizarea logicii pentru a pretinde ca ele nu exista este inutil si ineficient.

2. Cauti respect mai mult decat atentie

Este o dorinta umana de baza sa fii iubit si acceptat de grup. Persoanele nefericite cauta acest sentiment de iubire si respect prin incercarea de a crea superioritate sociala.

Oamenii puternici din punct de vedere emotional il cauta incercand sa castige respectul celor din jurul lor.

3. Te concentrezi asupra modului de manevrare a obstacolelor din fata ta, nu asupra obstacolelor in sine

In timp ce multi oameni sunt blocati, nemultumiti si doresc sa renunte pentru ca vad obstacolele ca sfarsitul drumului, oamenii puternici din punct de vedere emotional vad obstacolele ca semne pentru a lua un alt traseu.

4. Nu te temi sa simti durerea

Cei mai multi oameni isi petrec toata viata evitand durerea cu orice pret. Ei se refugiaza in relatii, in bani, in sex, in frumusete, in dorinta de a parea superior social.

Dar oamenii puternici din punct de vedere emotional sunt asa deoarece nu se tem sa simta durerea. Prin negarea si suprimarea sentimentelor vom pierde in cele din urma controlul.

5. Vezi esecul ca o lectie de viata, mai degraba decat ca un semn ca nu esti capabil

Oamenii puternici din punct de vedere emotional nu cauta validarea externa. Ei cunosc valoarea lor, astfel incat ei sunt capabili sa invete din esec si critici. Ei vad aceste lucruri ca instrumente pentru a-i ajuta sa creasca.