Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Pe 12 decembrie Mercur va intra in semnul Sagetatorului: La ce trebuie sa ne asteptam

Sfarsitul anului 2018 este chiar dupa colt! Cu toate acestea, inainte de a veni, o alta schimbare importanta astrologica este asteptata pe 12 decembrie: planeta Mercur va tranzita prin Sagetator.

Planeta comunicarii, Mercur reglementeaza unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii noastre, capacitatea noastra de a comunica.

Imagineaza-ti o lume in care nu am putea impartasi ceea ce gandim si simtim cu oamenii din jurul nostru – ar fi un haos total! Aceasta este o baza solida pe care sunt construite relatiile, pe care se stabileste increderea si ajuta la atingerea succesului, deci nu o subestima.

In prezent, planeta atarna in semnul misterios si intens al Scorpionului. Acest lucru duce la o batalie importanta in viata noastra, deoarece aceasta energie contribuie la conversatii profunde, semnificative si dramatice.

S-ar putea sa iti musti limba timp de multe luni si sa incerci sa nu iti impartasesti frustrarile si necazurile, stiind ca acest lucru va crea mai multe probleme pentru tine.

Semnul foarte optimist al Sagetatorului ne va aduce in curand usurarea care este atat de necesara pentru noi, deoarece conversatiile pozitive si interesante vor veni cu o usurinta extraordinara.

Energia Sagetatorului va face cuvintele tale increzatoare, decisive si energice. Cand toate acestea se intampla, vei fi surprins de cat de convingator si de incredere esti.

Acest lucru nu inseamna ca totul va fi usor. Dragostea de aventura si entuziasmul Sagetatorului inseamna, de asemenea, ca detine o energie foarte impulsiva, care iti poate provoca mari probleme.

Incearca sa faci un pas inapoi si sa te gandesti la ceea ce vei spune inainte de a vorbi, pentru a evita sa ranesti din neatentie sentimentele altora.

Acest nivel de autocontrol va fi indreptat spre atentie, dar atunci cand te uiti inapoi, vei fi recunoscator pentru asta.

Bucura-te de libertatea pe care o traiesti! Vei fi bine, dar numai daca dai dovada de putina tandrete si atentie.