Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Pisica iti indica prezenta energiei negative in casa

Pisica este una dintre cele mai misterioase creaturi de pe planeta noastra. Anticii au onorat pisicile, s-au temut de ele in Evul Mediu, in zilele noastre au inceput sa le iubeasca.

Oare pentru ca tratam pisicile in acest fel, exista suficienta magie in acest ghem de blana cat sa alimenteze o multime de vrajitoare?

Toata lumea cunoaste pisicile sacre ale Egiptului si pisicile din Thailanda, pazind templele de la jafuri mai rau decat un caine de paza. Se zvoneste ca, daca o persoana a intrat in biserica cu ganduri necurate, calugarii nu au reusit intotdeauna sa o salveze de furia mustacioaselor cu blana pufoasa.

Nu este un secret faptul ca pisica protejeaza omul de fortele straine si de corpurile astrale, in schimbul adapostului si mancarii, bineinteles.

O pisica rareori face ceva de genul asta, merita sa urmaresti un favorit al unui animal de companie si devine clar ca indiferent de locul pe care il alege, indiferent ce face, o face cu un scop definit.

Care sunt semnele ca pisica a detectat prezenta spiritelor rele?

Dupa ce a prins prezenta fortelor rele, pisica se uita in acea directie mult timp, determina esenta si prezenta unei amenintari. Ea poate intentiona sa ocoleasca un anumit loc in casa sau, dimpotriva, sa-i acorde o atentie excesiva.

O pisica poate brusc sa hasaie si sa se infoaie la proprietarul iubit daca el insusi a adus energie negativa in casa lui. Asigura-te ca faci un dus, spala-ti hainele si verifica daca ai adus cu tine un lucru imprumutat sau un dar neplacut de la o persoana care ti-ar dori rau.

Daca pisica a abandonat hrana sau jocurile obisnuite, merita sa ne gandim daca exista un oaspete in casa care nu este multumit de el sau obiecte noi care au intrat in casa de la oameni cu intentii negative.

Uneori o pisica poate sa iasa brusc din casa. In unele cazuri, ea indeparteaza astfel energia negativa din sine, in altele pur si simplu nu face fata faptului ca s-a stabilit in casa. Daca se intampla ca pisica sa paraseasca locul, merita efectuata o curatare energetica a casei.

De fapt, pisica alege o casa noua pe baza unui principiu cunoscut numai de ea. Merita sa fii atent cand si cum a intrat pisica in familie. Poate ca cineva din gospodarie era putea sa aiba o problema sau casa avea nevoie de o schimbare.

Se intampla astfel incat casa sa fie inchisa de lumea exterioara. Locuitorii sai comunica cu oamenii, dar nu-si deschid inima si sufletele pentru a-i intalni pe ceilalti, apoi apare o pisica sociabila in casa, care cere constant atentie, ii intampina pe oaspeti si prefera jocuri zgomotoase.

Foarte des, femeile care au trait despartiri dificile prefera sa aiba o pisica. Acest lucru se datoreaza faptului ca pisicile simt cu exactitate energia feminina, dau mangaiere celor care au nevoie, dar ele pot sa muste fara niciun motiv, daca stapana s-a gandit la un trecut dureros.

O sa para ca si cum pisica dorea atentie si era obraznica, dar mai degraba tovarasul ei biped avea nevoie sa fie distras.

Inutil sa spun ca acordand o atentie comportamentului ciudat si neobisnuit al prietenei tale feline, poti economisi o multime de probleme. Nu e de mirare ca este atat de pretuita de vechii greci, romani si egipteni aceasta creatura misterioasa.

Este posibil sa dormi cu o pisica?

Oamenii de stiinta au dovedit ca somnul cu cineva este bun pentru sanatate, asa ca de ce sa nu dormim cu o pisica?

Adesea, animalele de companie nu sunt interzise din patul stapanului. Unele ignora chiar de tot paturile bogate de pisici. Unii sustin ca o pisica in pat poate provoca o varietate de probleme si boli.

In plus, pisicile se presupune ca sunt atrase de asa-numitele zone de presiune geopatogene, adica radiatia naturala a pamantului de pe falii. O astfel de radiatie este periculoasa pentru corpul uman si poate afecta negativ activitatea creierului, poate provoca tulburari de somn si, ca rezultat, de psihic.

O alta opinie spune ca somnul cu o pisica va fi cu siguranta rau, iar dimineata vom fi obositi si apatici, deoarece peste noapte pisica va extinde vitalitatea si energia.

Din fericire, exista multi oponenti ai unor astfel de teorii. Iubitorii pasionati de pisici din intreaga lume spun intr-o singura voce ca, pana cand pisica a aparut in viata lor, ei nu au dormit niciodata asa de bine.

O pisica, dupa cum este bine cunoscut, este capabila sa-si adoarma gazda, mai ales daca se afla pe ea sau langa ea. O pisica contribuie in mod ciudat la relaxare si imersiune intr-un somn adanc.

Se dovedeste ca undele sonore emise de reprezentantii tribului felin, au un efect benefic asupra starii emotionale si psihologice a unei persoane.

Psihologii recomanda sa comunice cu pisicile celor care sufera de nevroza si de stari depresive.

Ingrijirea unei pisici, joaca si somnul alaturi de ea imbunatateste starea de spirit, normalizeaza tensiunea arteriala si activeaza creierul.