Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Potrivit budismului, aceste sapte lucruri nu trebuie spuse nimanui

Sunt anumite lucruri pe care nu ar trebui sa le spuneti, ci ar trebui sa le pastrati pentru voi.

Acestea sunt regulile sacre ale budismului:

1. Nu repetati ceea ce ati auzit.

Barfa este considerata ca fiind un lucru negativ. Daca ati auzit ceva, pastrati pentru voi. Nu duceti mai departe energia negativa.

2. Nu impartasiti realizarile voastre spirituale.

Aceasta inalta intelepciune, armonie spirituala si energie apartin numai voua. Singura data in care puteti imparti acest lucru cu cineva este atunci cand acea persoana are nevoie intr-adevar de un mentor spiritual.

3. Nu vorbiti despre neajunsurile voastre.

Nu este nevoie sa te plangi cuiva despre propriile neajunsuri si sa te umileasca. Deci, vei arata doar slabiciune, stima de sine scazuta si iti reduci puterea spirituala.

4. Nu va povestiti relatia

Despre orice relatie – prietenie, dragoste sau munca. In caz contrar, acestea vor slabi cu timpul.

5. Nu vorbiti despre planurile viitoare.

Nu este nevoie sa provocati excesul de invidie in ceilalti, deoarece acest sentiment are o energie puternica care poate afecta rezultatul final. Pentru a nu va strica planurile, nu spuneti nimanui despre ele.

6. Nu va laudati cu realizarile.

Nu deveniti un egoist, nu va concentrati prea mult pe propriile voastre succese, nu va bucurati si nu-i umili pe ceilalti pe fundalul victoriilor personale.

7. Nu va laudati cu faptele voastre bune.

Sa intelegeti ca ati facut bine este un lucru benefic pentru sufletul vostru. Nu trebuie sa strigati in gura mare daca ati facut o fapta buna. Faptele bune vor fi rasplatite intr-o zi. Sa fiti multumiti sufleteste ca ati putut sa ajutati. Aceste fapte va cresc energia pozitiva.