Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Previziuni astrologice pentru saptamana 26 noiembrie- 2 decembrie 2018. Unele zodii vor trece prin schimbari majore

O femeie moderna are nevoie de mai multa incredere si putere pentru a indeplini cu succes toate sarcinile. Stelele si planetele pot oferi suport energetic. Astrologii au spus cum ne vor afecta de la 26 noiembrie la 2 decembrie.

La sfarsitul lunii noiembrie, multi reprezentanti ai cercului zodiacal trebuie sa faca un rezumat al lunii trecute.

Astrologii sustin ca viata unora dintre semnele zodiacului se va schimba abia la sfarsitul anului 2018 . Cu toate acestea, schimbarile pot aparea in perioada 26 noiembrie – 2 decembrie si puteti afla despre evenimentele viitoare din acest horoscop.

Berbec

In aceasta saptamana, femeile din zodia Berbec vor putea deveni mai increzatoare si asta le va ajuta sa-si realizeze cu succes planurile.

Pe 26 noiembrie si 27 noiembrie, Soarele va fi in aspect cu alte planete. In aceasta perioada, reprezentantele acestei zodii pot avea idei stralucite pe care vor sa le transpuna imediat in fapte. Totusi, nu trebuie sa grabiti lucrurile, deoarece riscurile pot duce la consecinte neplacute.

In timpul saptamanii, astrologii recomanda sa-si dedice timpul nu numai pentru munca, ci si pentru viata personala, altfel lipsa de atentie acordata partenerului poate duce la conflicte .

Taur

Pana la 30 noiembrie, in viata femeilor Taur nu vor exista schimbari majore. In acest moment, va puteti dedica timpul pentru cariera, treburi de uz casnic si, de asemenea, pentru odihna si pentru cei dragi.

Intre 30 noiembrie si 1 decembrie, Venus va fi in aspecte cu Neptun si Uranus, iar influenta planetelor va poate afecta energia. Nu luati decizii in aceste zile.

Pe 2 decembrie, Venus intra in constelatia Scorpionului, iar aspectul sau cu Mercur poate afecta starea emotionala. In aceasta perioada, astrologii va sfatuiesc sa va gestionati emotiile , altfel conflictele cu ceilalti nu pot fi evitate.

Gemeni

Saptamana viitoare va fi una tensionata pentru femeile Gemeni. Patronul Mercur va ramane intr-o pozitie slabita pana la 29 noiembrie, iar sederea sa in constelatia Sagetator ar putea afecta situatia financiara.

Ziua cea mai grea este 27 noiembrie. Datorita aspectului Mercur cu Uranus, Soare si Pluto, pot aparea cateva momente neplacute la locul de munca. Pentru a evita problemele serioase , in acest moment nu este recomandat sa va impartasiti intentiile cu alte persoane, precum si sa luati decizii grabnice.

Rac

Racii trebuie sa treaca prin suisuri si coborasuri, iar acest lucru se va intampla din cauza energiei instabile a Lunii. Pe 26 noiembrie, influenta Lunii este favorabila pentru noi inceputuri si finalizarea afacerilor vechi.

Pana la 2 decembrie, Venus va continua tranzitul prin constelatia Balanta. Acesta este momentul potrivit pentru a stabili armonia in viata personala si a rezolva problemele controversate cu orice persoana.

Lion

Datorita influentei pozitive a Soarelui, se va simti o crestere puternica. In aceasta perioada, este important sa nu pierdeti timpul in zadar si sa trimiteti energia in directia corecta.

26 si 27 de zile sunt cele mai favorabile pentru a arata increderea si pentru a-ti realiza ideile. Daca vor reusi, reprezentantii Leului vor putea castiga o crestere salariala sau vor realiza o crestere a carierei pana la sfarsitul anului 2018.

Cu toate acestea, in viata personala, lucrurile nu vor fi atat de linistite. Pe 30 noiembrie si 1 decembrie impactul negativ al antagonistului va deveni mai puternic datorita aspectului cu alte planete.

In acest moment ar trebui acordata atentie banilor pentru a evita pierderile mari. Cheltuiti doar daca este strict necesar.

Fecioara

In aceasta saptamana, nativele acestui semn trebuie sa-si dedice toate eforturile pentru a-si imbunatati situatia materiala.

In perioada 26-28 noiembrie, astrologii sfatuiesc sa fie atentE, pentru ca in acest moment aspectele negative ale Mercurului cu alte planete pot duce la cheltuieli neasteptate si chiar la pierderi de bani. In acest moment nu este recomandat sa faci noi cunostinte.

Venus poate afecta negativ viata personala a Gemenilor. Gelozia nerezonabila poate provoca conflicte cu partenerul. Inainte de a acuza iubitul de tradare, merita sa gasiti o confirmare a acestui lucru. In caz contrar, se poate ajunge la o separare finala .

Balanta

In aceasta saptamana, Venus va deveni principalul asistent al femeilor din Balanta in sfera personala a vietii. Cele sinngure isi pot gasi partenerul ideal. Cele care si-au gasit deja dragostea vor putea trece la un nou nivel de relatie.

Pe 27 noiembrie, femeile din Balanta se vor confrunta cu o surpriza neplacuta. Din cauza aspectului antagonistului – Saturn si Marte, energia poate slabi, astfel incat va deveni mai dificil sa va faceti munca obisnuita. Pentru a restabili forta si a restabili buna dispozitie, va ajuta meditatia.

Scorpion

In timpul saptamanii, impactul negativ al Saturn si Venus poate afecta starea de sanatate si emotionala a femeilor din Scorpion. Pe 30 noiembrie si 1 decembrie, Venus va deveni deosebit de activa din cauza aspectului cu Neptun si Uranus, de aceea este necesar sa ne controlam emotiile pentru a evita atacurile de furie si deteriorarea bunastarii.

Jupiter va fi principalul asistent in rezolvarea problemelor financiare si operationale. De-a lungul saptamanii, patronul va ramane in constelatia Sagetator.

Energia puternica a acestui Semn va da femeilor Scorpion incredere si putere care pot fi indreptate spre auto-realizare.

Sagetator

Neptun va ajuta femeile Dagetator sa se ocupe de probleme legate se munca si de cazuri speciale. Dupa ce au facut acest lucru, reprezentantele acestui semn zodiacal vor putea initia noi proiecte la inceputul lunii decembrie.

In aceasta saptamana, astrologii recomanda eliminarea incarcaturii negative. Scapati de platile facturilor, rate si alte datorii financiare. Influenta crescuta a lui Saturn va impiedica femeile – Sagetator sa-si atinga potentialul, ceea ce va face mai greu sa castige atentia conducerii.

Pentru a reusi , saptamana aceasta trebuie sa mergeti inainte. Actiunile secrete vor permite femeilor Sagetator sa-si realizeze planurile si, poate, chiar sa avanseze.

Capricorn

Influenta Lunii in Rac pe 26 noiembrie poate afecta fundalul energetic al femeilor Capricorn. Acest lucru va duce la o lipsa de vitalitate, care poate provoca conflicte cu colegii si incapacitatea de a-si face treaba corect. De aceea, astrologii recomanda luni sa dedice mai mult timp nu afacerilor responsabile, ci sa se odihneasca.

Comunicarea cu familia, prietenii si cei dragi va vor ajuta sa ridicati starea de spirit. Influenta lui Venus va fi in continuare puternica, asa ca aceasta planeta va contribui la consolidarea relatiilor cu partenerul si la depasirea problemelor care au tulburat anterior relatia.

Saptamana aceasta este de succes pentru intalniri romantice, declaratii de dragoste si noi cunostinte.

Varsator

Datorita influentei lui Saturn, femeile Varsator vor avea o saptamana foarte ocupata. Nu trebuie sa va petreceti timp cu odihna si lucruri care nu necesita o decizie grabita – este mai bine sa va concentrati asupra muncii. Impactul planetei va creste energia reprezentantelor acestei constelatii, insa este necesar sa se stabileasca un obiectiv, altfel fortele vor fi irosite.

Evenimentele neplacute pot fi confuze, dar datorita influentei Soarelui, acestea pot aparea in orice moment. Pentru a le evita, trebuie sa fii atenti la semnele universului . Dificultatile care vor aparea in viata femeilor Varsator vor fi un fel de incercare. Si daca poate trece, atunci succesul va fi recompensa principala.

Pesti

27, 28 si 29 noiembrie este perioada cea mai dificila. Din 27 noiembrie, Luna va retrograda in constelatia Leului si acest lucru poate afecta starea emotionala.

Probabil, unele femei-Pesti vor dori sa-si schimbe radical viata, dar din moment ce vor exista putine oportunitati pentru acest lucru, este putin probabil ca ele sa-si poata realiza planurile.

Din cauza aspectelor legate de Mercur cu alte planete, pana la mijlocul saptamanii va trebui sa va concentrati pe problemele majore.

In timpul saptamanii pot exista conflicte constante cu ceilalti si neintelegeri cu partenerul. Motivul pentru aceasta va fi o stare proasta. Scapa de sentimentele negative si lucrurile se vor linisti.