Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 noiembrie. Evenimentele astrale din aceasta saptamana vor da peste cap multe zodii

Soarele va intra în zodia Săgetătorului

Citeşte întreaga ştire: Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 noiembrie. Soarele va intra în zodia Săgetătorului

Berbec

Soarele va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a IX-a, şi va favoriza, pentru o lună, studiile înalte, călătoriile în ţări străine, corespondenţa şi legăturile cu oamenii şi instituţiile aflate dincolo de graniţele ţării.

Alături de Jupiter, în aceste zile, el le va da nativilor curaj, avânt şi încredere în multe dintre proiectele pe care vor încerca să le pună în aplicare.

Taur

Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va introduce reticenţe sau întârzieri ori dorinţa de a verifica şi reformula pretenţiile sau poziţia adoptată faţă de partenerii de viaţă şi/sau de afaceri formulate în ultima vreme, mai ales dacă acelea au fost făcute pe fondul presiunii unor conflicte.

Pe 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului şi va exercita o influenţă pozitivă, dinamică asupra sectorului bunurilor şi avantajelor obţinute cu ajutorul cuiva şi, totodată, va sublinia nevoia de a se acţiona într-un cadru legal, moral, onest sau justificat.

Gemeni

Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va da naştere unor renunţări, retractări, revizuiri de opinie astfel încât discuţiile începute cu nişte săptămâni în urmă, care păreau că se îndreaptă spre un final fericit, vor întârzia să se perfecteze.

Există şi o parte bună în acest tranzit, care va dura până la începutul lunii decembrie: el va permite o aprofundare a elementelor de legalitate presupuse de un acord, un contract, o asociere sau chiar o căsătorie (un fel de a lua aminte’).

Rac

Racii vor avea posibilitatea ca, timp de patru – cinci săptămâni, să lupte ca să-şi câştige drepturile salariale, profesionale cuvenite.

Într-un alt plan de înţelegere astrală, Soarele le va oferi energia necesară depăşirii unei suferinţe organice sau pentru însănătoşire.

Din 23 noiembrie, după ora 06:10, sănătatea unor persoane ar putea fi influenţată de Luna Plină în Gemeni, care ar putea genera trecătoare tulburări de circulaţie periferică, disfuncţii ale fiziologiei aparatului locomotor, tulburări de gândire şi vorbire.

Leu

Motive de satisfacţie materială sau de bucurie sufletească (flatare, recunoştinţă) determinate de primirea unui cadou, a unei atenţii sau a unui ajutor material.

Leii vor renunţa la atitudinea inflexibilă adoptată până acum pentru a discuta, într-o stare de relaxare şi bună înţelegere, interesele lor materiale (partaj, obligaţii succesorale).

Pe 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului şi va risipi un şuvoi de energie şi pasiune în casa plăcerilor vieţii, a dragostei şi a aventurilor.

Fecioara

tendinţa de a atenua asperităţile instalate în ultima vreme în relaţiile parteneriale, fără ca asta să presupună concesii, cedare sau împăcare ci doar adoptarea unei atitudini mai flexibile, mai tolerante şi mai obiective acolo unde interesele sau dorinţele lor se întâlnesc cu cele opuse ale soţului/soţiei, ale asociatului în afaceri, ale rivalilor, ale părţilor implicate într-un litigiu.

Posibile ipostaze care repară un abuz, o exagerare sau o neînţelegere într-un proces ori într-o anchetă. Schimbări minore, dar utile nativului în orice tip de conflict.

Balanta

Nemulţumiri în viaţa de cuplu sau în felul în care evoluează relaţiile de afaceri. Nativii se vor abţine să formuleze observaţii critice pentru a nu încorda şi mai mult relaţiile şi aşa destul de ostile.

Posibilă revenire la faza anterioară a unor anchete, investigaţii, refacerea unei etape considerată incompletă sau neconcludentă (întoarcerea dosarului’).

Pe 18 noiembrie, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi îi va face pe nativi mai prudenţi, mai circumspecţi şi mai dornici să verifice, să corecteze ori să-şi coreleze acţiunile cu cadrul legal care le reglementează.

Scorpion

În planul sănătăţii, enervare, agitaţie, dureri de cap, disfuncţii de văz ori de circulaţie cerebrală, comportament dificil pentru cei din jur.

Pe 18 noiembrie, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va readuce în discuţie problemele mai vechi, nerezolvate, de ordin bănesc, sau îi va pune pe nativi în situaţia să refacă nişte calcule pentru a vedea în ce măsură (mai) pot onora promisiunile sau proiectele în derulare fără să facă artificii’.

Sagetator

Soarele va intra în zodia Săgetătorului şi va constitui, timp de o lună, un factor de progres şi revigorare fizică, psihică şi sufletească. Alături de Jupiter şi Mercur, pentru mai multe săptămâni de acum încolo, Soarele va alcătui o tripletă de aur’, care le va permite rezolvări, limpeziri sau vindecări.

Luna Plină în Gemeni din 23 noiembrie va înlesni, în ciuda divergenţelor, un dialog util cu persoanele cu care, din varii motive, nu se înţeleg.

Din 23 noiembrie, după ora 06:10, răstimp în care îşi pot revizui punctele de vedere sau pot reveni asupra unor răspunsuri sau condiţii puse în orice tip de parteneriat. Îmbunătăţirea relaţiilor cu prietenii de care s-au despărţit, la un moment dat, prin divergenţe de opinie.

Capricorn

Dorinţa de a atenua efectele unor dialoguri abrupte din ultimul timp, de a restabili un dialog, de a repara o relaţie între fraţi, vecini sau persoanele cu care se află, ocazional, în relaţii apropiate. Drumuri care le fac plăcere, îi destind ori le dau o satisfacţie de ordin cultural şi religios.

Posibilitatea de a face o impresie frumoasă, de a impresiona prin felul în care se exprimă sau pun problema în orice împrejurare publică, inclusiv în cazul unor examene.

Soarele va intra în zodia Săgetătorului şi va răscoli, pentru o lună, aspectele legate trecut, dar şi de sănătate cu o evidentă suprasolicitare a ficatului, a funcţiilor sângelui, a fiziologiei picioarelor, mai ales sub aspect muscular, arterial sau nervos.

Varsator

Soarele va intra în zodia Săgetătorului şi va dinamiza sectorul relaţiilor de prietenie sau al acelor relaţii cu instituţiile şi structurile oficiale care le vor permite să desfăşoare o activitate care le face plăcere, îi motivează şi compensează neîmplinirile din activitatea cotidiană.

În dimineaţa zilei de 23 noiembrie, Luna Plină în Gemeni va fi responsabilă de o provocare afectivă, de situaţii incomode, de dialoguri sentimentale, desfăşurate, uneori, într-o cheie dramatică, născute din nevoia Vărsătorilor de a lămuri lucrurile cu orice preţ.

Pesti

Peştii se vor simţi în largul lor, vor fi plini de entuziasm, de chef de viaţă şi de disponibilitate pentru activităţile recreative.

Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi le va oferi posibilitatea să analizeze, timp de trei săptămâni, de acum încolo, o ofertă profesională care le-a fost adresată, cu ceva timp în urmă, ori să ia în calcul o alternativă la postura în care se află acum din punct de vedere social şi asupra căreia au amânat să se pronunţe.