Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Previziunile astrologice pentru saptamana 3- 9 decembrie 2018: Mesajul astrelor pentru fiecare zodie

Astrologii au alcatuit horoscopul pentru saptamana 3- 9 decembrie. Afla ce-ti rezeva astrele in aceasta perioada:

BERBEC

Cosmosul doreste sa aduca o revelatie in aceasta saptamana. Puteti face nu numai ceva minunat si linistitor, dar puteti impresiona mai multe persoane cu felul in care o faceti.

Este posibil sa faceti ceva usor sau sa dati o impresie ca ceea ce realizati nu este decat un noroc, dar veti sti altfel.

Progresele oferite in aceasta saptamana sunt rezultatul unui proces de lunga durata de incercare si de eroare de care ati suferit recent. Pare ca esti pe punctul de a fi pe drept mandru si fericit cu un anumit rezultat.

TAUR

Mesajul din Cosmos catre voi in aceasta saptamana inconjoara necesitatea de a refuza sa adoptati o atitudine de “ce va fi va fi” fata de o situatie sau un aranjament care credeti ca va depaseste puterea de a-l influenta.

Desi va puteti simti neputincios sa schimbati ceea ce v-ati dorit sa schimbati, este esential ca aveti incredere in abilitatea voastra de a influenta ceea ce a dat impresia de a fi imobil sau inflexibil.

Asteptati-va in curand sa puteti controla ceea ce v-a controlat pana acum.

GEMENI

In aceasta saptamana, este posibil ca nivelul dvs. de energie si de entuziasm sa fluctueze. S-ar putea sa experimentezi o anumita revelatie care, la inceput, te face sa crezi ca nu ai “ce este nevoie” sau ce ai nevoie la dispozitia ta pentru a progresa intr-o maniera pe care vrei sa o faci.

Din fericire, aceasta atitudine invinsa va avea o durata scurta de viata. Sunteti pe punctul de a descoperi nu numai ca aveti ceea ce trebuie, dar puteti, de asemenea, sa faceti o sugestie valoroasa, o oferta sau o propunere care va va aduce beneficii si, eventual, nu numai dvs. dar si altcuiva.

RAC

In aceasta saptamana, un dialog sau un schimb important cu o anumita persoana sau eventual cu o organizatie pare a fi un moment de cotitura.

O relatie sau un aranjament ar putea fi transformata si orice se discuta sau propune are potentialul de a modifica o anumita situatie intr-un mod care o va face in curand de nerecunoscut.

Misiunea dvs. in aceasta saptamana presupune a rezista tentatiei de a fi prea grabit sa faceti aceasta schimbare. Universul s-a pus in miscare pentru a o aduce, relaxati-va si lasati-o sa se intample.

LEU

Incearca sa fi constient in aceasta saptamana de dorinta de a da ceasul proverbial inapoi pentru a face ceva diferit. Intrebati-va: este aceasta utila sau productiva? Este la fel de nefolositor si contraproductiv sa fiti prea grabiti sa modificati viitorul.

Deci, unde te lasa asta? In prezent, asta e locul! Ceva are nevoie de atentia si efortul tau aici si acum. Dati-le pe amandoua si veti beneficia de o descoperire valoroasa, utila si propice pe care cosmosul vrea sa v-o ofere.

FECIOARA

Idei si diferite forme de comunicare s-ar putea manifesta brusc si aleatoriu in aceasta saptamana. De asemenea, s-ar putea clarifica cat de distorsionata a fost perceptia dvs. despre o anumita situatie care a devenit, determinandu-va sa vedeti in ea complicatii care nu exista.

In aceasta saptamana, Venus ajunge in semnul dvs. si va va ajuta sa luati de la capat ceea ce a devenit tensionat, ciudat sau confuz.

Claritatea si intelegerea vin in masura in care ambele sunt necesare. Este timpul sa vedem o situatie sau un aranjament intr-o lumina mai reconfortanta si pozitiva.

BALANTA

Evenimentele ar putea aduce mai multa atentie ideilor mari sau unei anumite viziuni viitoare.

Atat de minunat este ca va ganditi la lucruri mai mari si mai indraznete, dar este nevoie sa utilizati mai bine ceea ce aveti la dispozitie, decat sa va concentrati pe ceea ce credeti ca lipseste.

Cu efort si curaj, puteti ajunge la un acord, puteti continua cu un aranjament sau puteti ajunge la un compromis in cazul in care unul sau toate cele de mai sus sunt necesare. Daca actionati ca si cum v-ati astepta la un rezultat pozitiv, atunci se va obtine un rezultat pozitiv.

SCORPION

Va aflati pe cale sa intrati intr-o perioada de reflectie si evaluare utile si e momentul potrivit, in special in cazul in care aveti in vedere un plan aproape de inima voastra.

Acum ca a avut o sansa de a incepe, trebuie sa intelegeti directia in care se indreapta.

Nivelele de determinare ale dvs. vor fi considerabil mai ridicate – dar si caracterul direct si nerabdarea dvs. va creste.

Incercati sa fiti mai rabdatori cu cei care au nevoie de intelegere si de sustinere – si cine trebuie sa fie la fel cu voi!

SAGETATOR

Problemele din aceasta saptamana va pot incuraja sa va ganditi cum si de ce o aspiratie staruita continua sa para ca un miraj, in ciuda eforturilor depuse. Poate ca dorinta de a urmari visul a fost din nou mai puternica decat atingerea sa in sine.

In curand, veti fi mai bine plasat pentru a evalua daca ceea ce urmariti se face mai mult din obicei decat dintr-o dorinta reala, arzatoare. Procesul care incepe in scurt timp va fi util, la timpul potrivit, iluminator si linistitor.

CAPRICORN

Misiunea ta saptamana aceasta pare sa implice rezolvarea unei anumite ghicitori. Ar putea fi mai multa seriozitate decat distractie atasata la aceasta, deoarece realizarea unei anumite aspiratii sau a ambitiei pretuite va impune sa depasiti ceva ce va deranjeaza.

Incercarea de a gasi o cale de urmat recent a dus probabil la mai multe intrebari decat la raspunsuri. Cu toate acestea, in aceasta saptamana, sunteti pe punctul de a identifica ceea ce este necesar pentru a face un scenariu aparent complex si confuz mai simplu.

VARSATOR

In acelasi mod in care putem sa vedem o harta si sa vizualizam calatoria noastra ca fiind dreapta sau directa, descoperim apoi cate rastalmaciri, intoarceri sau intarzieri exista odata ce ne imbarcam in mod corespunzator.

In aceasta saptamana, o anumita zona a lumii voastre este pe punctul de a deveni mai clara, deoarece nu mai trebuie sa aplicati o abordare “incearca si esueaza”.

Sunteti pe punctul de a experimenta claritatea in cazul in care aveti nevoie de ea, si acest lucru va va ajuta sa modificati o strategie in consecinta. Luati in considerare o actualizare in timp util a planului dvs.!

PESTI

Planeta de comunicare Mercur afecteaza angajamentele si relatiile. Cu toate acestea, nerabdarea din partea dvs. ar putea sa inabuse progresul intr-o anumita zona.

Acest lucru ar putea, de asemenea, sa inconjoare o anumita dezvoltare financiara pe care ati dori sa o grabiti sa se intample.

Desi circumstantele actuale ar putea fi in curand transformate dincolo de recunoastere in viitor, incercati sa imbratisati si sa apreciati ceea ce este oferit in prezent. In aceasta saptamana, incercati sa va opuneti accelerarii a ceea ce nu poate si nu va fi grabit.