Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Primul horoscop babilonian: are 32 de semne si este foarte precis

Chiar inainte de aparitia crestinismului, a existat o religie pe pamant care a avut un impact imens asupra tuturor credintelor ulterioare.

Desigur, este vorba despre Zoroastrianism . Zoroastrianismul invata cautarea unei vieti ideale in care exista loc doar pentru frumos si nu exista loc pentru rau.

Preotii zoroastrieni credeau ca destinul omului este determinat de animalul sau totem. Au avut propriul lor horoscop de 32 de cicluri. Fiecare ciclu reprezinta un an si incepe pe 21 martie conform calendarului modern.

Adica, daca te-ai nascut de la 1 ianuarie la 20 martie, totemul tau este unul care apartine anului precedent.

Sa vedem cine este semnul tau in conformitate cu horoscopul Zoroastrian:

1. Cerb (1938, 1970, 2002).
Oamenii din acest an sunt adesea pionieri, de obicei au un sentiment deosebit de respect de sine, concentrare asupra principalului lucru, rapiditate, determinare, gandire clara. Slabiciunile lor sunt frecvente nemultumirea, dorinta de putere cu orice pret si aroganta.

2. Baran (1939, 1971, 2003).
Oamenii cu totemul lui Baran nu se gandesc la ei insisi in afara traditiilor clanului, familiei sau nationale. Cel mai important lucru pentru ei este implicarea maselor mari in treburile lor, dar in interior sunt calmi si ascultatori.

3. Mongoose (1940, 1972, 2004).
O persoana nascuta in acest an trebuie sa sustina constant cel mai inalt principiu creator in sine si in oamenii din jurul sau. El trebuie sa fie agil, gata in orice moment pentru a intra in lupta impotriva raului.

4. Lup (1941, 1973, 2005).
Aceasta este o persoana activa care iubeste sa lupte in conditii extreme, nu se teme de niciun pericol, un om de onoare, un calator care este greu sa stea linistit. Cei nascuti in anul acesta pot supravietui in orice circumstante, rezista la orice incercari.

5. Barza (1942, 1974, 2006).
Berzele sunt ratacitoare, dar sunt foarte atasate de familie si prieteni. In ciuda dorintei de miscare, ele se intorc tot timpul in casa lor. Omul cu totemul cu barza este un singur om, tacut. El mizeaza doar pe puterea sa.

6. Paianjen (1943, 1975, 2007).
Persoanele cu totem de paianjen se arata linistiti si modesti. Le place sa creeze un fel de asocieri. Paianjenul este lent, intentionat, tenace si sensibil.

7. Sarpele (1944, 1976, 2008).
Totemul din acest an ofera unei persoane variabilitate, flexibilitate, o minte mistica, intuitie. Sarpele este credincios si fidel. Secretul pentru el va fi intotdeauna mai important decat evidentul.

8. Castor (1945, 1977, 2009).
Acesta este un an de frumusete si armonie, dragostea cucerind ura. Caracteristicile lui sunt harnicia, precizia, ospitalitatea si fermitatea credintelor. O astfel de persoana respecta intotdeauna ritualul si isi aranjeaza lumea frumos si in mod sigur.

9. Testoasa (1946, 1978, 2010).
Testoasele sunt intotdeauna destul de secrete, lente, sigure de sine, mergand pe drumuri batute. Testoasele au o memorie excelenta, revin in mod constant la acelasi lucru. Astfel de oameni isi fixeaza intotdeauna un obiectiv si incearca sa-l urmeze incet, dar constant.

10. Magpies (1947, 1979, 2011).
Cei nascuti in anul Magpies ar trebui sa fie repezi, plini de viata pe limba, priceputi; ei dezvaluie fara teama intrigile si inteleg instantaneu ce se intampla si combina independent situatiile. O astfel de persoana ar trebui sa poata face mai multe lucruri simultan.

11. Veverita (1948, 1980, 2012).
O persoana cu totem de veverita este plina de viata, inteligenta, agila, foarte eficienta, care se straduieste intotdeauna sa creeze o familie. Natura proteinei este inegala, depresia si recesiunile sunt posibile. Cu toate acestea, nu le este deloc frica de moarte – o percep ca o tranzitie catre o alta lume.

12. Raven (1949, 1981, 2013).
Persoanele cu totemul Raven sunt serioase, dure si izolate. Nu le place sa porunceasca sau sa se supuna si sunt capabili sa scuture de orice tutela si orice opresiune. De asemenea, sunt capabili sa prezica evenimente.

13. Cocosul (1950, 1982, 2014).
Cocosii sunt cavaleri, activi si fara teama. Nu se pot imagina singuri fara casa si copii. O persoana cu totemul Cocos arata intotdeauna energie intensa, este plina de planuri, iubeste tinutele, ii place sa deseneze si de multe ori se inroseste.

14. Taurul (1951, 1983, 2015).
Persoanele nascute in acest an sunt putin pasive. Au sufletul unui copil, au nevoie de tutela, de pastor, au nevoie de impulsuri suplimentare pentru dezvoltare. Dar pentru dezinteresul lor, bunatatea, blandetea, capacitatea de a indura si de a-i ajuta pe cei din jur, literalmente toata lumea ii adora.

15. Badger (1952, 1984, 2016).
O persoana cu acest totem ar trebui sa fie o gazda foarte zeloasa, frugala si suficient de practica, eficienta si secreta. Ea are intotdeauna multe decizii, este imposibil de judecat ceea ce face prin aspectul si actiunile sale. Principala afacere a vietii sale este ca poate pastra secrete si de aceea are multi oameni apropiati.

16. Camila (1953, 1985, 2017).
Totemul Camila implica ascetism, rezistenta, capacitatea de a fi multumit cu putin. Camila nu are practic nimic. Poarta intotdeauna totul cu ea si il distribuie intotdeauna foarte rezonabil si armonios. Nu-si ascunde atitudinea fata de oameni, este ascutita pe limba, isi cunoaste propria valoare si incearca sa ajunga la toata lumea.

17. Arici (1954, 1986, 2018).
O persoana cu un arici totem este imprevizibila, rupta, in afara, oarecum zadarnica, chiar zbuciumata. Astfel de oameni au o memorie excelenta, in special memoria vizuala, sunt foarte meticulosi si le place sa se agate de detalii. In prietenie sunt foarte credinciosi.

18. Doe (1955, 1987, 2019).
Oamenii cu totemul lui Lani se disting prin harul, gratia, mersul, aristocratia si sofisticarea manierelor. Sunt romantici prin natura, artistici, capriciosi, simt si se ingrijoreaza subtil. De obicei se manifesta viu in arta.

19. Elefant (1956, 1988, 2020).
Anul acesta este asociat cu rezistenta speciala, stabilitate, seriozitate. O persoana cu totemul unui elefant este foarte echilibrata: este dificil sa te enervezi, dar daca se intampla poate fi foarte dificil sa te opresti. Desi este conservator prin natura, este capabil sa rupa orice obstacole daca vede ca este necesar.

20. Cal (1957, 1989).
Un barbat cu totem de cal este forfota propriei sale fericiri. Este cinstit si curajos, iubeste natura si spatiul, calatorind si jucand sport. Pastrand ordinea si justitia, poate zdrobi pe oricine incearca sa incalce o anumita formalitate. Dar, atingandu-si obiectivul, el poate merge impotriva societatii.

21. Ghepardul (1958, 1990).
Ghepardul ruleaza rapid, dezvolta instantaneu spatii mari, stie sa traiasca in conditii extreme. Ghepardul se straduieste intotdeauna sa prevada orice pericol, calculeaza toate miscarile si iesirile. Ii place sa lupte, dar in unele cazuri se poate retrage si pentru a castiga din nou forta si a ataca din spate.

22. Paun(1959, 1991).
Un barbat cu totem de paun este vesel si cu mai multe fatete. El cauta sa-si maximizeze potentialul creativ si straluceste cu toate fatetele talentului sau. Dezvaluie in mod constant tot mai multe caracteristici noi, nu ramane niciodata nemiscat si nu numai ca nu inceteaza sa-i uimeasca pe ceilalti, dar nu inceteaza sa fie surprins de el insusi.

23. Lebada (1960, 1992).
O persoana cu totem de lebada se caracterizeaza prin lipsa de sine, mandrie, loialitate fata de idealurile inalte, o tendinta de a se auto-aprofunda si de a medita. El nu acorda nicio atentie bogatiei materiale. Este inchis in lumea sa interioara si este oarecum divortat de lumea exterioara, dar este extrem de atasat de oamenii dragi si foarte credincios in dragoste.

24. Lynx (1961, 1993).
Oamenii cu acest totem de multe ori par a fi innebuniti, dar sunt capabili sa se adune si sa se mobilizeze instantaneu. Sunt plini de optimism, debordant de idei. Au darul profetiei.

25. Magar (1962, 1994).
Totemul magarului implica intr-o persoana o mare capacitate de lucru, rezistenta, rabdare, liniste, plangere, calm, abilitate si dorinta de a face multe cu propriile sale maini, o mare modestie. O astfel de persoana abordeaza orice situatie de viata in mod solid si echilibrat, are un caracter destul de ferm, dar are nevoie de un impuls suplimentar pentru a lucra.

26. Ursul polar (1963, 1995).
Un urs, prin natura, are un caracter linistit si nu este usor de adus intr-o stare emotionata. Dar intr-o stare de amaraciune, el devine foarte curajos si activ, in special femeia in acele cazuri cand i se fura puii. O persoana cu totemul ursului polar are un caracter strict, cavalerist, oarecum imprevizibil.

27. Vulturul (1932, 1964, 1996).
Acesti oameni nu se gandesc la ei insisi in afara colectivului, in afara clanului lor, sunt capabili sa se jertfeasca pentru o mare cauza. Oamenii vultur vor prevedea viitorul. Ei sunt aparatorii statalitatii, nu le este frica de obstacole si bariere.

28. Vulpe (1933, 1965, 1997).
In anul vulpii, de regula, oamenii se nasc cu destinatii foarte misterioase, ciudate si schimbatoare si rareori ii asteapta o viata monotona. Persoanele cu totem vulpe se remarca prin dexteritate, batjocura si viclenie. Nu urca niciodata pe rampa, dar stiu sa-si dea seama de orice intriga si sa indice calea potrivita pentru ceilalti.

29. Delfin (1934, 1966, 1998).
Oamenii nascuti in anul Delfinului sunt idealisti inspirati, intelepti si care fac distinctie clara intre lumina si intuneric, aducand ajutor in vremuri dificile. Sunt devotati idealurilor superioare, au un stil de filosofie si de pace. Sunt foarte misteriosi in comportamentul lor, monitorizeaza in permanenta totul si stiu sa ofere asistenta in liniste.

30. Mistret (1935, 1967, 1999).
Oamenii nascuti in anul mistretului sunt curajosi, fara teama, decisivi. Mistretul este intotdeauna gata sa respinga inamicul, cautand primatul. Stie sa-si evalueze corect puterea si nu accepta actiuni fara scop.

31. Bufnita (1936, 1968, 2000).
Oamenii cu acest totem au propriul program de viata, pot dormi in timpul zilei si pot sta trezi noaptea. Predatori ai viitorului, organizatori ai societatilor secrete ies din ei. Aceste persoane sunt foarte rezervate, predispuse la misticism.

32. Falcon (1937, 1969, 2001).
Se caracterizeaza printr-o oarecare imprudenta. Adevarat, atunci pot regreta ceea ce au facut, dar nu pot rezista. Ei pot face mult bine cu indrumari intelepte, dar nu vor tolera niciodata dictatura asupra lor.