Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Purificarea apei: această băutură vă va oferi sănătate și frumusețe.

Apa este o componentă indispensabilă a corpului nostru. Putem vorbi despre beneficiile sale ore intrego- este buna pentru piele, este bună pentru munca organelor interne, pentru pierderea în greutate si lista poate continua. Dar puțini știu că apa rămâne cea mai bună curățare a corpului . Nimic nu se poate compara cu asta!

Pentru a fi sanatos, din când în când trebuie să dai corpului odihnă și o curatare a celulelor. Ideea de dezintoxicare este foarte simplă: în fiecare zi și noapte, corpul nostru funcționează fără oprire.

În funcție de tipul de dietă folosit, locul unde locuiești, ce aer respiri – corpul tău este mai mult sau mai puțin poluat de toxine. Scopul unei detoxifieri este eliminarea cât mai multor toxine din corp și îmbunătățirea sănătății.

O astfel de curățare este, de asemenea, o etapă pregătitoare excelentă înainte de adoptarea unui sistem de alimentație sănătos ca un stil de viață nou. Detoxul vă va permite să reveniți la senzațiile de gust natural pe care le-ați pierdut consumând prea multe alimente nesănătoase – dulci, sărate, prăjite și grase.

Aici este o rețetă minunată pentru apă care vă va ajuta să vă curățați corpul fără prea mult efort. În plus, este plăcuta la gust. Memorați aceste ingrediente simple:

INGREDIENTE

2 litri de apă
1 castravete
1 lămâie
10-12 frunze de menta

Tăiați castravetele și lamaia în felii, adăugați menta, acoperiți cu apă și lăsați peste noapte. Beți această băutură cu plăcere în fiecare zi, elimină tot ceea ce este inutil din corp, făcându-vă sănătosi și mai frumosi.