Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Ramai tare cand toata lumea se asteapta sa fii slab

Ramai puternic atunci cand oamenii pleaca. Nu te pierde cand oamenii te lasa. Gaseste-te. Gaseste frumusetea detaliilor tale, gaseste acele laturi pe care oamenii le-au trecut cu vederea, gaseste-ti forta, pentru ca odata ce o gasesti, nimeni nu o mai poate lua de la tine.

Ramai tare cand lumea se intoarce cu spatele la tine. Stai chiar in fata furtunii, chiar daca vantul va bate, stati linistit. Este normal sa nu te simti bine, dar nu normal sa stai si sa lasi lumea sa te faca slab.

Ramai puternic cand nu poti sa te ridici din pat. Cand genunchii sunt slabiti si inima ta este grea, taraste-te. Taraste-te pana poti merge, mergi pana cand poti alerga si alerga pana cand poti zbura.

Incepe cu ceva. Fa orice, dar iesi din pat. Trezeste-te, pentru ca este singura modalitate de a lupta pentru viata. Aceasta este singura modalitate de a cuceri ceea ce nu puteti controla.

Ramai puternic, pentru ca puterea ta este scutul tau. Puterea ta este ghidul tau. Puterea ta este lumina ta.

Desi este mai usor de spus decat de facut, se poate face. Chiar daca este nevoie de ani de practica, poti sa o faci.

Ramai tare, pentru ca e singurul mod in care ii poti impiedica pe oameni sa te faca slab. Ramai puternic pentru ca esti mai puternic decat experientele tale, problemele tale, decat problemele tale.

Ramai tare, pentru ca problemele tale nu vor fi rezolvate de la sine, gandurile tale nu vor disparea peste noapte si nu vei putea lupta cu tine insuti cand toata lumea se lupta cu tine.

Ramai puternic pentru ca esti un luptator si luptatorii nu castiga mereu, dar nu se opresc niciodata, nu inceta niciodata sa incerci si nu renunta niciodata.

Ramai tare, pentru ca intr-o zi oamenii te vor privi ca pe o sursa de inspiratie, care a trecut prin multe, dar a rezistat.

Ramai puternic, pentru ca puterea ta ii face pe ceilalti mai puternici.