Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Rugaciunea care te apara de necazuri si iti curata sufletul. Se citeste in fiecare Sambata.

“Stapane Mult-Milostive, Doamne Iisuse Hristoase, Doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, vino si vindeca-ma si pe mine, netrebnicul robul Tau.

M-am indepartat de Tine, am ranit Bunatatea si Iubirea Ta, am pacatuit la cer si inaintea Ta, toate faradelegile le-am savarsit si stau lipsit de toata virtutea si sanatatea.

Iarta-ma, Doamne, si vindeca netrebnicul meu suflet, indeparteaza de la mine duhul cel viclean care-mi aduce aceasta nepasare nesuferita a sufletului si a trupului. Alunga greutatea din inima mea. Slobozeste-mi sufletul si trupul de deznadejde, de moarte. Eu de bunavoie le-am adus in sufletul meu pe toate acestea.

Iarta-mi, Doamne, multimea pacatelor, vindeca-mi greutatea patimilor. Fa, Doamne, ca sa nu te mai intristez cu pacatele si cu patimile care lucreaza inlauntrul meu.

Ridica de la mine latul cel greu al pacatului. Indeparteaza-l de la mine pentru totdeauna pe vrajmasul si potrivnicul.

Adu odihna, Doamne, in viata si sufletul meu. Curateste-ma de toata intinaciunea trupului si a duhului. Daca este cu putinta, scapa-ma de duhurile viclene care-mi aduc intuneric si bezna, deznadejde si chinuri. Ridica-ma din patul durerii si din asternutul chinuirii.

Intareste-ma in iubirea Ta si in nadejdea nerusinata si in credinta nezdruncinata fata de Tine, pentru mijlocirile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor sfintilor tai.

Amin!”.

Iata si Rugaciunea catre Ingerul Pazitor

“Sfinte ingere, cel ce stai inaintea pa­ti­masului meu suflet si al vietii me­le celei ticaloase, nu ma lasa pe mine, pacatosul, nici nu te departa de mine pentru neinfranarea mea.

Nu da loc dia­volului celui viclean, ca sa-mi sta­paneasca cu silnicie acest trup mu­ritor. Intareste mana mea cea slaba si neputincioasa si ma indrepteaza la ca­lea man­tuirii.

Asa, sfinte ingere al lui Dumne­zeu, pazitorul si acoperitorul sufletului si al trupului meu celui ti­calos, iarta-mi toate cu cate te-am mahnit in toate zilele vietii mele si orice am gresit in aceasta zi.

Acopera-ma in aceasta noapte si ma pazeste de toata ispita celui potrivnic, ca sa nu manii cu nici un pacat pe Dumnezeu; si te roaga pentru mine catre Domnul, ca sa ma intareasca intru frica Sa si vrednic sa ma arate pe mine, robul Sau, bunatatii Sale.

Amin”.