Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Sa fiti mandre de voi: Femeile trecute de 40 de ani sunt minunate – Iata 10 calitati pe care nu ai cum sa nu le apreciezi, ca barbat

Dacă te vei gândi vreodată că pentru o femeie viaţa după 40 de ani nu are același farmec, adu-ți aminte de acest articol. Despre frumoasele calităţi ale femeilor trecute de 40 de ani.

Ele au văzut multe la viața lor. Apoi au greșit. Apoi au deschis ochii și au văzut o lume nouă, o viață nouă.

1. Ele cred în bine, pentru că ce este mai rău deja a trecut

Ele au supravieţuit unor condiții dificile, ca acum să creadă din nou în bine. Ele primesc de la viață ce este mai bun, ele văd binele acolo unde alţii nu văd nimic. Tot ce este mai bun este atras de naturalețea și finețea lor.

2. Sunt mult mai frumoase

Ele sunt uimitor de frumoase, pentru că au recunoscut că au anume aşa buze, aşa nas şi aşa picioare. Ele au învăţat să-şi iubeacă aceste buze, acest nas, aceste picioare… astfel încât oricine se poate îndrăgosti de ele.

3. Ele au depăşit etichetele de „milioane”, „carieră”, „succes” şi „poziţie socială”

Ele sunt convinse că ceea ce este mai important nu se arată la telvizor, nu se scrie pe internet, pe reţelele de socializare şi și nu se prezintă la training-uri. Ele ştiu despre lucrurile importante.

4. Ele nu mai folosesc fraze înţepate, trucuri de seducere, o vestimentaţie selectată din timp

Ele nu se mai folosesc de statutul „în căutare activă”. Au găsit deja omul potrivit. Și, cel mai important, s-au regăsit pe ele însele.

5. Ele pot să plângă tare şi să râdă în hohote

Au depășit toate regulile de conduită, principiile, cerinţele și permisiunile. Ele urăsc acele timpuri când trebuiau să ţină spatele drept, să zâmbească, chiar dacă voiau să plângă. Ele s-au descătuşat și își trăiesc din plin libertatea.

6. Ele trăiesc precum respiră: ba zgomotos, ba încet, ba gingaş şi abia auzit

Ele respiră în ritmul vieţii. Trăiesc după cum cred că este mai bine. În sfârşit, după atâta timp au reușit: trăiesc în tandem cu viaţa.

7. Ele sunt foarte curioase

După fraza „eu ştiu totul” a urmat expresia „vai, dar sunt atât de multe lucruri interesante în jur!” Dansuri, culinărie, călătorii… Ele îşi valorifică talentul. Încep să picteze, să cucerească munţi. Şi totul le reuşeşte.

8. Nu sunt deloc doamne bătrâne

Poartă fuste lungi pentru că e foarte frumos și le stă bine. Şi fuste scurte poartă, şi blugi. Ele nu vor să ştie prea multe despre modă, trend-uri. Ele găsesc acel frumos și în el este foarte multă feminitate, căldură şi tandreţe.

9. Nu mai calculează caloriile

Dragostea, mişcarea, inspiraţia lucrează mai bine decât sala de fitness şi chirurgii plasticieni. Da, de aceea ele sunt atât de frumoase.

10. S-au îndepărtat de discursurile motivaţionale şi de transformare

Ele ştiu valoarea fiecărui minut, ele reuşesc peste tot. Nu întârzie nicăieri, pentru că nu se grăbesc nicăieri.

Nu ating scopuri. Nu luptă. Nu se zbat pentru ceva.

Ele pur şi simplu trăiesc.

Şi ştiu cu siguranţă că după încă 40 de ani, totul va fi un pic mai interesant!