Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Sapte lucruri pentru care trebuie sa respecti femeia Leu

Nativele din zodia Leu sunt lideri duri, cu o constructie interioara blanda. Leoaicele pot parea dure in exterior, dar sunt jucause si afectuoase in interior. Combina armonios puterea si sensibilitatea, carisma si prudenta, evazivitatea si predictibilitatea.

Daca cunosti o femeie Leu sau esti chiar tu una – aceasta este ceea ce trebuie sa iti amintesti:

Ele sunt liderii printre semnele zodiacului

Femeile Leu sunt optimiste si neinfricate. Cu curaj, ele infrunta toate problemele si sunt pregatite pentru orice.

Leoaicele sunt nascute sa conduca si sunt dornice sa preia controlul asupra a tot ceea ce li se incredinteaza – fie ca este vorba de planificarea serii, verificarea facturii intr-un restaurant sau convingerea unor oameni sa faca ceea ce au nevoie.

Le place sa fie centrul atentiei

Ele iau decizii si intotdeauna cauta aprobarea lor de la altii. Oamenii se bazeaza pe ele in tot ceea ce priveste implementarea programata.

In acelasi timp, ele intotdeauna asteapta laude pentru ceea ce fac. Ele ii aduna pe oameni. Si, desi le place sa fie printre oameni, prefera sa lucreze singure. De asemenea, le place sa atraga atentia prin modul in care arata, prin imbracamintea deosebita, coafura perfecta sau machiajul care le distinge de multime.

Sunt sensibile

Sunt femei emotionale ale caror sentimente pot fi usor ranite. In timp ce altii le pot critica aspectul, altii le complimenteaza. Certitudinea lor extrema poate ascunde nesiguranta.

Este extrem de important ca ele sa-si arate partea lor vulnerabila pentru a castiga respect fata de ceilalti.

Ele sunt, de asemenea, foarte sensibile la altii si la sentimentele lor. Starea lor de spirit poate influenta o femeie Leu. Ar trebui sa-si acorde timp pentru a face fata emotiilor lor inainte de a reactiona la ceva.

Ele sunt simple si directe

Pe langa faptul ca sunt incapatanate, se pot razgandi foarte usor. Nu se ascund sa spuna lucrurile pe fata si nu se jignesc usor. Ele stiu ce vor de la viata si urmeaza acel scop. Nimeni nu va impiedica realizarea obiectivelor lor.

Ele sunt foarte romantice

Le place sa fie singure si aventuroase, dar asteapta adesea partenerul potrivit cu care sa-si petreaca restul vietii. Farmecul lor sexy este puternic si sunt gata sa incerce aproape totul in pat.

Desi le place sa fie centrul atentiei, ele stiu cum sa primeasca si cum sa dea. Nu le deranjeaza sa povesteasca despre aventurile lor, dar lasa lucrurile prea intime pentru ele.

Relatiile lor sunt profund emotionale. Sunt ca un carusel emotional – certuri, scandal, impacare, insa prin toate exista dragoste sincera pentru partenerul lor. E greu sa gasesti pe cineva care sa se descurce cu asa ceva.

Sunt prietene bune

Sunt prietene bune, credincioase, extrem de generoase si protective cu cei dragi. Prietenii lor au multe de invatat de la ele.

Ele stiu sa inteleaga oamenii

Ele se inteleg bine cu ceilalti. Au nevoie de timp sa se inteleaga pe sine si sa gaseasca un echilibru. Daca o fac, atunci toti ceilalti vor aprecia unicitatea femeilor – Leu.