Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Schimbarea necesita curaj si smerenie- Fericirea ta depinde doar de tine

Schimbarea necesita curaj si smerenie, dar pentru a fi cu adevarat pe acea cale, sentimente bune trebuie sa traiasca in inima ta.

In fiecare clipa, apare un moment nou, o noua energie care preia gandirea, sentimentul si actiunea persoanei care se afla pe calea spirituala. Aceasta schimbare subtila trebuie simtita, observata si incorporata in etapele urmatoare ale calatoriei.

Schimbarea necesita curaj, sentimente bune trebuie sa traiasca in inima fiecarui cautator.
Cine este in cautarea autocunoasterii ar trebui sa se indrepte spre interior, vazand la exterior doar ce poate colabora pentru a aduce invatare si pace. Trebuie sa evitati confruntarile si judecatile.

Ar trebui sa incerci sa faci exercitii fizice o zi fara sa judeci si sa pastrezi doar ceea ce este al tau, fara sa amesteci energia sentimentelor celorlalti. Nu va faceti griji si nu va invinuiti, daca „alunecati” la un moment dat, intoarceti-va si incepeti din nou de la pasul anterior.

Iubirea, intelegerea si compasiunea vor incepe sa preia controlul, iar acel sentiment minunat se numeste fericire!
Este momentul in care problemele si provocarile vietii sunt vazute ca daruri de la Dumnezeu si pasii plimbarii spirituale sunt urcati mai usor, cu puterea, curajul si bucuria dobandita.

Recunoasterea omeneasca este una dintre marile chei pentru realizarea acestei comori.

De asemenea, incercati sa scapati de sentimentele care au implicat evenimente care au starnit furie si resentimente. Taiati energic legaturile cu aceasta situatie si inlocuiti-o cu dragoste. Vei simti cat de eliberator este!

Cea mai mare protectie este in mainile tale!
Dragostea emanata din inima ta este cea care formeaza un scut protector, si cu cat aceasta iubire este mai mare, cu atat vei avea mai multa protectie si cu atat mai multi ingeri vor intra in viata ta pentru a te proteja si a face loc pentru fericirea ta adevarata si vesnica.

Schimba-te si toata lumea se va schimba in jurul tau!

Cu dragoste!