Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Scrisoarea unei femei de 40 de ani catre toti barbatii

Lilia Arkhemchik, o femeie psiholog în vârstă de 40 de ani, s-a adresat printr-o scrisoare deschisă tuturor bărbaților din lume. A vorbit direct despre atitudinea bărbaților, iar mesajul ei a devenit viral pe Internet. Urmează ca tu să decizi dacă ești sau nu de acord cu părerea ei:

„Dragul meu bărbat,

În prezent sunt o femeie liberă și comunic cu mai mulți bărbați, dar simt o plictiseală enormă și asta este puțin spus. Uneori mă amuz de cât de monotoni și previzibili puteți fi.

Trebuie să recunosc că până la vârsta de 40 de ani am avut multe propuneri ușuratice cu privire la pat. Dar nu am putut să înțeleg niciodată cum propunerea de a face dragoste vi se pare una seducătoare, mai ales când bărbatul însuși nu este tocmai atrăgător.

Când treci de o anumită etapă a vieții, este evident că ai citit și ai văzut prea multe ca să rămâi impresionată de asemenea gesturi.

Mai mult decât atât, deja știu foarte bine cum se vor desfășura evenimentele, până la ultimul detaliu. Când vei apărea, când vei dispărea, când vei reapărea peste trei săptămâni sau luni, de parcă nu s-ar fi întâmplat absolut nimic. Scenariul este bine cunoscut.

Dragul meu, înțelegi că un asemenea comportament e plictisitor? Cafenea, restaurant… Invită-mă să joc biliard sau să admir o expoziție. Eu înțeleg foarte bine, unde vor duce toate acestea, dar te rog, fă ceea ce mie mi-ar aduce plăcere. Din primul minut demonstrează-mi că am valoare în ochii tăi.

Astfel, eu nu mă voi plictisi, iar tu, la rândul tău vei fi unic pentru mine.

Psiholog fiind, înțeleg că instinctele cel mai des prevalează rațiunea. Însă, uneori bărbații chiar mă duc cu gândul la animale sălbatice. Eu chiar nu am cu cine mă distra. Aud des: „Hai să facem cunoștință mai aproape!”.

Cât de aproape?

La ai mei 40 de ani, nu-mi mai pasă cât de mare îți este burta sau alte părți ale corpului tău. Mă interesează mai mult despre ce vom discuta, cine ai devenit până acum și dacă știi să te impui în societate.

Și dacă îți dorești să mă uimești, uimește-mă prin atitudinea ta omenească. Eu înțeleg foarte bine că primul tău gând a fost că mă vrei. Hai să fim serioși! Tu ai creier, nu-i așa? Pune-l în mișcare și observă „omul” din mine. Arată-ți sensibilitatea și delicatețea.

Eu am trecut prin multe și am cunoscut multe. Eu pot să fiu un izvor de inspirație, de liniște și căldură pentru tine. Păi, fii într-atât de inteligent, încât să distingi comoara ascunsă.

Am avut parte de multe în viață până a te întâlni. Ceea ce am avut mai puțin a fost dragostea. Chiar dacă tu o vei trăi din nou, ea oricum va fi diferită, pentru că dragostea nu poate fi plictisitoare. Celelalte oferte nu-mi sunt pe plac”.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!