Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Semnele care arata ca treci printr-o renastere spirituala

O renastere spirituala este una dintre cele mai frumoase si binecuvantate experiente pe care o poti avea. Cand se intampla, partea mintii tale care se simte speriata si ezita se transforma. Trece intr-o forma mai inalta de iluminare si constienta.

Multi oameni experimenteaza asta fara sa inteleaga ce li se intampla. Tot ce stiu este ca se simt diferit fata de obicei. De fapt, se poate intampla chiar acum, fara sa iti dai seama. Urmareste aceste 12 semne evidente ca treci printr-o renastere spirituala.

1. Te simti complet prezent

Pana acum, te simteai deconectat in marea majoritate a timpului. Esti lovit uneori cu un sentiment subit de disociere si atunci functionezi pe pilot automat. Acum, insa, acest sentiment a disparut, si te simti complet prezent.

2. Ai uitat de frica de moarte

Desi este un fapt simplu al vietii, multi nu vrem sa ne confruntam cu propria mortalitate. Ne sperie si poate uneori sa ne infurie sau sa ne necajeasca. Recent, frica ta a scazut sau a disparut complet. In loc sa fii inspaimantat, esti impacat.

3. Uiti etichetele

Societatea noastra iubeste sa puna etichete pe oameni. Ne place sa ne clasificam pe noi insine si pe altii in cutii bine definite ca sa ii putem identifica pe toti. In ciuda acestui fapt, ai realizat ca nu te poti defini cu doar o eticheta. Esti pur si simplu cine esti.

4. Simt ridicat al moralitatii

Ideea de bine si rau este uneori dezbatuta, inafara de cateva exemple evidente. Multi suntem vinovati de estomparea liniilor intre ele, si facem lucruri care stim ca sunt rele. Ai inceput sa realizezi cat de important este sa faci ceea ce consideri ca e bine.

5. Implicare mai puternica

Nu mai visezi cu ochii deschisi, lenevesti sau nu esti atent. Poate inainte erai vinovat de lucrurile astea, dar ti-ai schimbat obiceiurile. Esti complet implicat in orice faci si fata de toti cei cu care interactionezi.

6. Curiozitate

Nu mai accepti lucrurile asa cum sunt. In schimb, vrei sa descoperi, sa sapi mai adanc, si incerci sa inveti mai mult despre orice. Curiozitatea ta noua te ajuta sa te educi si sa inveti mai multe despre tine.

7. Empatie crescuta

Te-ai simtit mereu trist cand cineva trecea prin vremuri grele, dar niciodata asa de puternic ca acum. E ca si cum poti sa simti exact ce simt alte persoane. Cu asta, ai mostenit si niste abilitati empatice deosebite.

8. Stare de bine

Se intampla multe lucruri noi cu tine acum. Ar trebui sa te simti stresat, insa opusul este adevarat. In ciuda a tot, te simti in siguranta, fericit si impacat.

9. Simti liniste din interior

Cei mai multi dintre noi avem un milion de ganduri in mintea noastra in orice moment. Din fericire, pentru tine aceste ganduri au fost mai silentioase in ultimul timp. Chiar ai momente in care totul devine complet linistit.

10. Dobandesti abilitatea de A FI

Nu mai ai nevoie de distrageri sau de distractii mereu. Indiferent unde esti, ai abilitatea de a fi multumit cu situatia ta prezenta. Desi stimulii externi sunt inca placuti, esti fericit si fara ei.

11. Intuitie mai puternica

Instinctul tau este mai puternic decat oricand si mereu te ghideaza in cea mai buna directie. Pare ca stii lucruri inainte sa se intample. De asemenea, iti dai seama mai repede in cine poti sau nu poti avea incredere.

12. Te simti viu

Nu iti mai petreci ziua fara sa fii atent sau sa simti. Acum te simti complet viu si plin de energie. Viata e pretioasa, si ai invatat sa apreciezi asta.

Asta este una dintre cele mai importante faze prin care vei trece in viata ta. Bucura-te de toate noile tale abilitati si moduri de gandire.

In ciuda lucrurilor ciudate pe care ai putea sa le simti, lasa in urma frica, furia si tristetea, si lasa pozitivitatea acestei noi renasteri sa curga prin tine.

Stii pe cineva care trece printr-o posibila renastere spirituala? Distribuie acest articol si ajuta-i sa o descopere!