Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Sensul energiei din fiecare zi a săptămânii și modul în care puteți folosi această energie

Zilele săptămânii poartă o vibrație specială. Fiecare zi are propria sa vibrație, care funcționează ca un curent subteran în termen de 24 de ore.

Este destul de interesant să privim înapoi semnificația energetică a zilelor săptămânii. Nu este întâmplător că sâmbăta și duminica sunt zile de odihnă, în timp ce alte zile sunt considerate parte a săptămânii de lucru.

luni

Lunea este ziua Lunii, ziua pentru a vă introduce adevăratul potențial, intuiție și emoții.

Luna stabilește cu adevărat tonul emoțional pentru săptămâna care a inceput, deoarece Luna ne cere să înțelegem emoțiile noastre și ceea ce vrem să realizăm în zilele următoare.

Mulți se tem de această zi sau o consideră dificilă. Acest lucru se datorează faptului că emoțiile pot fi amestecate în ziua lunii, făcându-ne să ne simțim fara vlaga.

Lunea poate declanșa, de asemenea, un val pozitiv de motivație și energie. Dacă simțim o reacție pozitivă la viața noastră și la o stare de sănătate emoțională, ziua de luni ne poate ajuta să începem și să rămânem într-o dispoziție pozitivă toată săptămâna.

marți

Marțea este condusă de planeta acțiunii și a energiei de către Marte și este o zi minunată pentru a va atinge obiectivele.

Dacă luni este vorba de a stabili un ton emoțional, atunci marți e vorba de punerea tonului în acțiune.

Marți este ziua perfectă pentru a incepe noi proiecte, pentru a lua decizii și pentru a avansa, mai ales atunci când vine vorba de cariera.

Energia din această zi vă va ajuta, de asemenea, să începeți să vă deplasați în toate zonele vieții voastre.

Pentru a utiliza cel mai bine energia de marți, aflați ceea ce va doriți și apoi continuați să vă atingeți obiectivul! Energia de pe Marte ne ajută să ne urmăm obiectivele, visele și dorințele.

miercuri

Miercuri, aceasta zi este condusă de o planetă a comunicarii, Mercur. Acest lucru face ca mediul să fie un moment excelent pentru a înțelege ceea ce va doriți și unde vă îndreptați.

Mediul este, de asemenea, perfect pentru a programa întâlniri, evenimente și orice proiecte importante. Aceasta este și ziua perfectă pentru a fi sincer cu partenerul.

Mercur guvernează mintea superioară, deci ideile se dezvoltă, de obicei, miercuri. Folositi această zi și veniți cu proiecte creative. Acesta este, de asemenea, momentul ideal pentru a obține o viziune clară asupra oricăror decizii dificile.

joi

Joi este ziua lui Jupiter, planeta pozitivității și a expansiunii, ceea ce face din aceasta zi, un moment ideal pentru a învăța lucruri noi.

Energia zilei de joi ne permite să fim productivi și ne ajută să ne ocupăm de problemele care ne-au tulburat în ultimele zile.

Joi este de asemenea o zi de pozitivitate care ne ajută să reușim și să fim mai deschisi să învățăm ceva nou.

Energia de joi susține tot ceea ce ne permite să ne dezvoltăm, spiritual sau mental. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a finaliza probleme financiare sau pentru a gestiona banii.

vineri

Vineri este ziua lui Venus, planeta iubirii și a creativității, ceea ce o face o zi ideală pentru socializare și relaxare.

Energia romantică a lui Venus ne pune într-o dispoziție socială vineri și ne face să ne gândim la cei pe care îi iubim. Acest lucru face ca vineri să fie ziua perfectă pentru întâlniri și relații!

Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă răsfăța.

Pentru a utiliza eficient energia vineri, planificați-va timpul cu cei dragi și lucrați la orice proiecte creative pe care le aveți în curs de dezvoltare.

Încercați să nu planificați nimic stresant vineri, deoarece aceasta este o zi de relaxare și divertisment.

sâmbătă

Sâmbătă este ziua lui Saturn, ziua responsabilității și organizării.

Cei mai mulți dintre noi lucrăm la domiciliu sâmbătă, rezolvăm problemele vieții noastre personale, iar acest lucru se poate datora faptului că Saturn ne ajută cu echilibru.

Sâmbătă este ziua perfectă pentru a vă organiza pentru săptămâna viitoare.

duminică

Duminica este ziua Soarelui, ziua perfectă pentru a vă relaxa și a vă conecta cu sinele vostru interior.

Energia acestei zile într-adevăr susține auto-reflecția, creșterea spirituală și vă oferă timpul necesar pentru a vă reface sufletul.

Duminica aduce cu ea o atmosferă frumoasă pentru a va reorienta pentru săptămâna viitoare. Duminica este, de asemenea, un moment ideal pentru a vă concentra asupra problemelor legate de sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.

Încercați să nu planificați nimic prea exigent.

Fiecare zi are propriile sale vibrații unice și atunci când vă puteți alimenta energia, veți începe să observați cum va va direcționa săptămâna!