Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Sfaturi importante de la o femeie inteleapta

Stii, cu o femeie cand are 50 de ani, se intampla ceva neobisnuit. Puteti numi acest lucru un punct de cotitura: valul cade de pe ochi si in cele din urma veti vedea in mod clar ceea ce este cu adevarat important in aceasta viata.

Sunteti imbratisate de sentimentul de libertate totala, ca si cum ati fi atins varsta majoratului.

50 este o oportunitate de a va analiza viata. Unde ati reusit si unde ati esuat? Ce doriti sa schimbati acum pentru a avea un timp interesant de petrecut?

“Privind inapoi la cea de-a 20-a aniversare, la 30 de ani si la 40 de ani, regret ca nu a exista o femeie inteleapta si matura care sa-mi ofere o harta pentru a crea o viata plina de bucurie, de semnificatie si de creativitate.

Recunosc, o astfel de harta mi-ar fi salvat o multime de timp, as fi incetat sa ma mai ingrijorez de lucrurile minore.

Deci, cateva lucruri de baza pe care vreau sa le impartasesc femeilor care sunt inca tinere si pline de energie.

Trebuie sa fii prima ta prioritate.

In primul rand, pentru bunastarea ta. In al doilea rand, veti avea mult mai multa energie pentru a ajuta pe ceilalti. O femeie isi asuma inconstient rolul de gardian, care afecteaza adesea negativ starea ei.

Amintiti-va ca interesul propriu nu este egoismul. Aceasta este o necesitate daca doriti sa duceti o viata bogata si frumoasa.

Fa mai mult sport

Un stil de viata sanatos este cu adevarat important. Majoritatea dintre noi inca ne stresam in mod constant. Statisticile spun ca 95% dintre probleme sunt asociate cu stresul. Greutatile, mancarea, obiceiurile proaste – toate acestea stau la baza unui stil de viata sanatos.

Cand urmati recomandarile de baza, veti fi uimite cat de mult vi se va schimba viata. Va fi mai pozitiva si mai sanatoasa. Te vei simti mult mai bine.

Inconjurati-va de prietenii si familia care va sustin si va iubesc.

De cate ori in viata ta ai fost nevoita sa asculti un flux de revelatii negative inutile de la un prieten sau coleg? Toate acestea au un impact negativ asupra vietii tale.

Oricine nu te iubeste si te condamna trebuie tinut la o distanta decenta si e mai bine sa nu mai comunici deloc cu el. Cei 5 prieteni cei mai apropiati sunt o oglinda a ceea ce chiar crezi despre tine.

Invata sa spui nu

E greu, stiu. Multe femei preiau sarcini suplimentare la locul de munca, ajuta la proiectele scolare ale copiilor lor, isi asuma responsabilitatea pentru relatiile cu partenerul si rezolva problemele prietenilor lor.

Veti avea nevoie sa nu mai faceti asta in mod automat. Invatati sa spuneti “nu” cu incredere si indrazneala. Vei fi surprinsa cat de mult ti se va elibera programul.

Elimina “trebuie sa” din vocabularul tau.

De indata ce vreti sa spuneti o propozitie care incepe cu aceasta expresie – opriti-va si intrebati-va “de ce”. Oamenii care vorbesc in mod constant despre planurile si dorintele lor rareori se simt multumiti si linistiti.

Inlocuiti “trebuie sa” cu “as vrea”, “eu aleg”. Sunt sigura ca rezultatul te va surprinde!

Neutralizarea negativa

Incercati in loc de ganduri negative constante sa va ganditi la bine. Femeile isi petrec atatea eforturi de auto-umilire: “Sunt suficient de inteligenta? Cat de urat sta aceasta rochie pe mine! Este timpul sa dau jos din kilograme! “.

De indata ce auzi criticul interior, spune-i: “Totul este bine cu mine. Sunt artistul vietii mele! “. Acest lucru poate parea indoielnic, dar pot spune cu incredere ca aceasta fraza simpla va poate ajuta cu adevarat.

Asumati-va responsabilitatea

Nu dati vina circumstantelor externe altor persoane. Acest lucru da nastere la o furie si frustrare chiar mai mare. Cand lucrurile nu merg foarte bine, spune-te: “Sunt responsabila pentru propria mea viata. Eu insumi aleg ce si cum sa fac “.

Nu te mai ingrijorati despre ceea ce gandesc ceilalti despre voi.

Fetele sunt invatate din copilarie ca au nevoie de opinie si aprobare din afara. Daca aveati nevoie de ea, acum este momentul sa o schimbati.

Cheltuirea energiei pe opinia altcuiva este foarte proasta. Un astfel de exercitiu nu numai ca va epuizeaza energia, ci si va ascunde cea mai buna parte din voi. Cand va prindeti in propria voastra nesiguranta, amintiti-va ca cel mai important lucru sunteti , si nu opinia altora.