Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Sfaturi intelepte de la Osho care te vor face sa deschizi ochii bine

“Ce conteaza cine este mai puternic, cine este mai destept, cine este mai frumos, cine este mai bogat? La urma urmei, la final, conteaza doar daca esti o persoana fericita sau nu.”

Sfaturi de la Osho:

Oamenii iau totul atat de serios incat devine o povara pentru ei . Invata sa razi mai mult. Pentru mine, rasul este la fel de sfant ca si rugaciunea.

Fiecare actiune conduce la un rezultat imediat . Fii atent si ai grija. O persoana matura este cea care s-a regasit, care si-a dat seama ce este bine si ce este rau. Nu conteaza ca a gresit, la final a realizat, asta conteaza.

Suntem cu totii unici . Nimeni nu are dreptul sa spuna nimanui daca este bun sau rau. Viata iti ofera lectii in fiecare zi. Important este sa inveti din ele.

Exista momente cand Dumnezeu vine si bate la usa. El poate veni in diverse moduri – printr-o femeie, un barbat, un copil, o floare … Fii deschis sa vezi si sa auzi.

Dorinta de a fi neobisnuit – dorinta cea mai comuna. E bine sa-ti doresti sa fii mai bun decat ai fost ieri, compara-te cu tine cel din trecut.

Viata este o serie de mistere si secrete . Nu poate fi prevazuta sau prezisa. Invata sa te bucuri ca esti tu cu tine.

Nu asteptati cu frica daca cineva va bate la usa. Sunteti deja acasa. Daca vine cineva, bine. Nu, si asta e bine. Doar cu o astfel de atitudine puteti incepe o relatie.

Daca esti bogat, nu te gandi la asta, daca esti sarac – nu-ti lua saracia in serios . Daca sunteti capabili sa traiti in lume, amintiti-va ca lumea este doar un spectacol, voi sunteti liberi.

Suferinta vine numai dintr-o atitudine serioasa fata de viata. Incepeti sa tratati viata ca pe un joc, bucurati-va de ea.

Curajul este o miscare in necunoscut , in ciuda tuturor temerilor. Curajul nu este lipsa fricii. Frica te face sa devii mai indraznet si mai puternic.

Dar, de la inceput, diferenta dintre un las si un curajos nu este atat de mare. Singura diferenta este ca lasul asculta de temerile sale si le urmeaza, iar omul curajos le lasa deoparte si se misca.

Totul se schimba. Nimic nu sta in loc. Dar pentru a vedea acest lucru, avem nevoie de ochi foarte patrunzatori.