Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Sfaturi pretioase pentru femei de la persoane celebre

Poate ca adesea oamenii ridica neincrezatori din sprancene atunci cand o vedeta le da sfaturi de viata, insa adevarul este ca celebritatile au un car de experiente in spate, pentru ca cele mai multe nu au ajuns unde sunt fara a munci enorm.

Pentru ca multe staruri merita admiratia noastra sincera, ar trebui sa plecam urechile la cateva sfaturi pentru femei pe care le-au formulat persoane celebre, trecute prin viata!

Sfaturi pretioase pentru femei de la celebritati

Multe celebritati au vieti multe mai grele decat ne imaginam noi, care vedem doar produsul finit si nu munca enorma care a dus la realizarea lui. Exista cateva staruri feminine de la care avem multe de invatat si care au formulat diferite sfaturi pentru femei, bazandu-se pe experienta lor de viata.

Iata cateva din ele!

Lady Gaga probabil ca a trecut prin destule dezamagiri in dragoste si de aceea le indeamna pe femei sa aleaga sa isi urmeze visurile si sa nu le sacrifice de dragul unui barbat.

“Unele femei aleg sa urmeze barbati, iar altele aleg sa isi urmeze visurile. Daca te intrebi in ce directie sa mergi, adu-ti aminte ca o cariera nu se va trezi sa iti spuna ca nu te mai iubeste.”

Angelina Jolie este un model pentru femei din toate punctele de vedere. Cariera este pe o panta ascendenta, iar familia ei pare tot mai unita si mai fericita.

Totusi, se stie ca vedeta a avut un trecut destul de intunecat, plin de vicii si de atitudini nesanatoase. De aceea, ea le sfatuieste pe femei sa invete din greseli.

“Nu uita niciodata ceea ce ti-a luat o viata sa inveti; ai o singura inima, trebuie sa ii fii loiala.”

Cantareata Jessie J ofera si ea un sfat pretios pentru femei, referitor la increderea in sine si cum aceasta nu ar trebui sa fie bazata pe ceva exterior, ci sa vina mereu din interior.

“Fie ca esti cantareata, mama sau inca la scoala, un lucru pe care l-am spus intotdeauna este ca trebuie ca siguranta de sine sa fie bazata pe puritate.

Increderea in sine ar trebui sa vina de la tine si nu ar trebui niciodata sa fie intoxicata cu ceva pentru ca tu sa o simti in interiorul tau . Fara siguranta de sine nu poti trai viata, de aceea consider ca este foarte importanta.”

Jennifer Garner are o relatie de invidiat cu Ben Affleck, deja de multi ani. Cum reuseste sa pastreze magia in cuplu ? Raspunsul ni-l ofera printr-un sfat pretios pentru femei:

“Nu te casatori niciodata cu un barbat gandindu-te ca poti sa il schimbi – cred ca mentalitatea aceasta incepe inca de la prima intalnire, din clasa a 7-a incolo. Femeile vor sa repare, asa ca trebuie sa ne abtinem sa reparam. Nu repara nimic.”

Una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood este, fara dar si poate, Halle Berry, care ne surprinde de fiecare data cu lookul impecabil. Care este secretul ei? El nu consta nici in rochii scumpe, nici in machiaj profesionist, ci in atitudine. Iata si sfatul ei despre cum sa fii mai atragatoare:

“A fi sexy este o stare mentala – senzatia de a te simti confortabil in pielea ta. Este legata de dragostea pe care ti-o porti in momentele cand nu esti deloc aranjata.”

Coco Chanel, un nume gigant in lumea modei, a fost (si este) o reala sursa de inspiratie pentru reprezentantele sexului frumos. Sfaturile ei pentru femei sunt pline de intelepciune si reprezinta cheia pentru frumusete, succes si o viata frumoasa.

Iata cateva dintre ele:

“Natura iti da fata pe care o ai la douazeci de ani, viata o modeleaza pe cea pe care o ai la treizeci de ani, dar la cincizeci de ani primesti fata pe care o meriti.”

“Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fie diferita.”

“Imbraca-te ca si cum urmeaza sa iti intalnesti cel mai mare inamic.”

“Cel mai curajos act este sa gandesti pentru tine. Cu voce tare.”

“O fata ar trebui sa fie doua lucruri: stilata si minunata.”

Celebritatile au multe sfaturi pentru femei demne de urmat si nu putem decat sa le fim recunoscatoare celor care au avut bunavointa sa isi imparta din secrete cu restul lumii.