Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Sfaturile unui șaman: citește asta dacă vrei să fii un om împlinit

Chiar daca unii oameni spun ca soarta nu poate fi schimbata, samanii sunt de alta parere. Soarta poate fi schimbata. Soarta ne afecteaza vietile si in fiecare zi ne trimite semnale care indica calea cea buna, doar trebui sa stii sa le citesti.

Exista mai multe moduri prin care poti face acest lucru.

Aceste semne trebuie sa se faca observate. Ele se nasc din lucruri mici care ne inconjoara pretutindeni. Cei care cunosc totul despre aceste semne sunt magicienii, samanii si vizionarii. Ei isi dedica tot timpul studiului.

Sfaturile samanilor

Ajuta oamenii.

Fa acest lucru din toata inima pentru a-ti elibera karma. Numai o persoana buna merita acest lucru. Raul va poate oferi bani, faima si recunoastere, dar nu va poate oferi fericire. Faima si banii se termina la un moment dat. Va ramane doar goliciunea. Intotdeauna cauta binele pentru sufletul tau.

Nu face rau nimanui.

Acest lucru nu este valabil doar pentru oameni, ci si pentru animale. Mai mult, acest lucru se aplica chiar si in cazul poluarii mediului.

Blestemele naturale sunt cele mai puternice. Nu aruncati gunoaie in sau pe langa apa. Apa este sursa vietii si a energiei. Urmati calea creativa, nu distructiva. Ranind lumea din jurul tau, iti distrugi destinul.

Iubiti, si nu va descurajati atunci cand ceva nu merge bine.

Despărțirea este o parte integrantă a vieții noastre. Ea ne învață că uneori fericirea trebuie să mai aștepte. Iubiti din toata inima si evitati ura.

Daca nu va place ceva, schimbati-va mai intai voi si lumea se va schimba.

Intotdeauna incepe cu tine. Daca te simti trist, intreaba-te de ce se intampla acest lucru. Poate acorzi prea multa atentie unui lucru care nu merita atentia ta.

Daca iti doresti o multime de bani, gandeste in asa fel incat sa faci banii sa vina la tine. Aminteste-ti ca gandurile sunt foarte importante.

Urmariti-va sanatatea.

Samanii spun ca un corp sanatos atrage mereu norocul, deoarece energia unui astfel de corp este intotdeauna la nivel inalt.

Soarta persoanelor implicate în sport este întotdeauna mai bine construită decât soarta celor care aleg un stil greșit de viață, alimente grase, țigări și alcool. Într-un corp sănătos – o minte sănătoasă.

Nu ezita.

Indoiala te face sa te abati de la calea cea buna. A fost mentionat mai sus ca orice gand poate deveni realitate. Îndoielile distrug visele si sperie succesul. Apoi, oamenii se plâng de soarta, deși toate problemele încep de la gânduri.

Nu fi gelos.Toată lumea are ceea ce merită.

Dacă vi se pare că soarta este nedreaptă, începeți să faceți ceva pentru a o schimba. Trăim într-o lume dinamică și schimbătoare, așa că nu te limita la o linie dreaptă. Soarta ne oferă șanse să ne întoarcem la intersecții.