Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Singurul lucru in mainile tale este viata ta!

Acceptati acest fapt simplu – sunteti aici doar pentru cateva zile, apoi veti pleca. Aceste cateva zile nu trebuie irosite in ipocrizie, in teama. Aceste cateva zile ar trebui sarbatorite.

Ai atat de multe chipuri. In interior crezi un lucru, in exterior exprimi altceva. Nu esti un intreg organic.

Relaxati-va si distrugeti golul pe care societatea l-a creat in voi. Spune doar cea ce crezi tu ca e corect. Actioneaza dupa propria ta spontaneitate, fara sa-ti faci griji niciodata asupra consecintelor. Aceasta viata este scurta si nu ar trebui sa fie otravita gandindu-te la consecintele de aici si din lumea urmatoare.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l respecti, este libertatea celorlalti. Ai grija de viata ta, nu influenta in rau vietile altora.

Ar trebui sa traim total, intens, vesel si exact ca o carte deschisa, accesibila oricui doreste sa o citeasca. Desigur, nu va veti pune numele pe cartile de istorie. Dar ce rost are sa iti introduci numele in cartile de istorie?

Traieste si nu-ti face griji ca ti se aduce aminte – altfel te va face fara viata.

Milioane de oameni au trait pe pamant si nici macar nu le stim numele. Acceptati acest fapt simplu – sunteti aici doar pentru cateva zile, apoi veti pleca. Aceste cateva zile nu trebuie irosite in ipocrizie, in teama. Aceste cateva zile ar trebui sarbatorite.

Nimeni nu stie nimic despre viitor. Raiul tau, iadul tau sunt, cel mult, ipoteze, ipoteze nedovedite. Singurul lucru in mainile tale este viata ta, fa-o cat mai bogata posibil.