Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Slabiciunile noastre in functie de zodie

Suntem cu totii oameni, si nimic din ce este uman, inclusiv slabiciunile, nu ne sunt straine.

Slabiciunile noastre interfereaza cu viata noastra si, uneori, ne afecteaza, in mod negativ, pe noi si destinul nostru.

Cate lucruri ar fi putut fi evitate daca stiam clar despre ele si, cel mai important, stiam cum sa procedam pentru a le putea depasi! Dar, asa cum spuneau anticii, in timp ce traim – speram!

Ce spun semnele zodiacale despre asta?

1. Berbec

Cea mai mare problema si slabiciune a Berbecului: el intotdeauna ia mai mult decat se poate descurca. Este intotdeauna de acord cu toate sarcinile si misiunile care ii sunt oferite, indiferent cat de mult are de lucru.

Toate acestea, in cele din urma, epuizeaza Berbecul pana la epuizare, mai ales daca nu are timp sa faca toate lucrarile efectuate la timp. Pentru a depasi aceasta slabiciune, Berbecul trebuie sa invete sa spuna nu.

2. Taurul

Taurul poate fi extrem de competitiv. El vrea intotdeauna sa fie primul si incepe cu usurinta sa fie gelos. Taurul vede concurenta in toata lumea. Pentru a depasi aceasta slabiciune, el trebuie sa-si reaminteasca faptul ca ceilalti oameni nu reprezinta intotdeauna o amenintare.

3. Gemenii

Partea slaba a Gemenilor este ca stau prea mult timp in asteptare. Pentru a depasi aceasta slabiciune, acest semn trebuie sa-si organizeze eficient timpul. Gemenii pot face multe daca invata sa se concentreze.

4. Racul

Principala lor problema este ca nu spun mereu ce vor. Daca ceva il deranjeaza, el tace si pretinde ca totul este bine. Pentru a depasi aceasta problema, este important sa inteleaga ca vocea lui conteaza! Spuneti cu voce tare ceea ce simtiti! Acesta este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

5. Leu

Problema lui este ca nu se gandeste intotdeauna la alti oameni. Nevoile leului sunt intotdeauna mai importante decat nevoile altor oameni.

Acest semn nu vrea sa faca compromisuri si poate fi extrem de egoist. Pentru a depasi aceasta slabiciune, trebuie sa invete sa lucreze cu alti oameni, sa ia in considerare nevoile lor si sa invete sa negocieze.

6. Fecioara

Sunt prea exigenti cu ei insisi. Se invinovatesc pentru tot, mai ales cand lucrurile nu merg conform planului. Pentru a depasi aceasta slabiciune, trebuie sa-si aminteasca faptul ca nu este intotdeauna vina lui pentru faptul ca ceva nu merge bine.

7. Balanta

Problema cea mai mare este ca-si ofera timpul persoanelor care nu merita. Ii place sa-i ajute pe toti cu ceea ce pot, dar altii doar se folosesc de el. Pentru a depasi aceasta slabiciune, acest semn trebuie sa simta intotdeauna echilibrul. Trebie sa deschida ochii bine cui ii ofera ajutorul.

8. Scorpionul

Problema lui este ca actioneaza impulsiv, bazat pe emotii. Din acest motiv, el ia decizii care in acel moment par a fi corecte, dar mai tarziu nu se dovedesc a fi. Scorpionul trebuie sa invete sa-si accepte si sa-si elibereze sentimentele si sa nu actioneze imediat sub influenta lor.

9. Sagetator

Cel mai mare punct slab al Sagetatorului este inconstanta sa. El are probleme cu obligatiile si nu doreste sa fie atasat de nimeni.

Pentru a depasi acest neajuns, Sagetatorul trebuie sa inteleaga ca exista experiente mai profunde si mai semnificative in viata.

10. Capricornul

Acest semn este prea negativ si aceasta este cea mai mare problema a sa. Paharul este intotdeauna jumatate gol pentru el si chiar daca totul nu este atat de rau, va exista intotdeauna ceva pentru Capricorn care il va supara.

Pentru a depasi acest lucru, trebuie sa invete sa vada partea pozitiva a vietii sale si sa invete sa se bucure cu adevarat.

11. Varsator

Slabiciunea cea mai mare al Varsatorului este faptul ca ignora oamenii pe care ii iubeste. Nu face acest lucru intentionat.

Varsatorului ii pasa de oamenii din viata lui, dar el poate fi atat de departe dus de munca incat uita de cei din jurul sau. Varsatorul trebuie sa isi planifice programul pentru a fi accesibil celor dragi.

12. Pesti

Pestele poate fi lenes. Ii place sa se rataceasca acasa in pijamale si sa nu faca nimic. Nu este nimic in neregula cu asta, dar in timp Pestii pot uita de celelalte indatoriri.

Pentru a depasi aceasta slabiciune, Pestii trebuie pur si simplu sa-si stabileasca un calendar clar pentru ei insisi si sa invete o mica disciplina.