Mesaje Inspirationale

Motivul fundamental al tuturor realizărilor sunt motivația și inspirația.

Sotia a avut ocazia sa verifice telefonul sotului

O femeie a avut un vis ciudat despre sotul ei. Intr-o zi a avut ocazia să-i umble in telefon sotului. Barbatul nu-si parolase telefonul.

În lista de contacte, ea a găsit trei numere , înregistrate ca ” cea mai blândă atingere”, “lacrimă dulce” și “doamna visurilor mele”.

Cand a vazut aceste cuvinte, tânăra a devenit foarte curioasa, dar s-a si suparat. In acel moment s-a hotarat sa sune la acele numere din agenda telefonului.

A incercat sa sune la primul numar („ atingere ușoară“) si a avut o surpriza. La acel numar apelat a raspuns mama sotului (soacra sa). Cand a fost intrebata de soacra de ce nu suna de pe telefonul ei, femeia a gasit o scuza, deja ii era rusine de fapta sa.

“Nu imi merge telefonul si am vrut sa vad ce faci”

A sunat apoi la “lacrima dulce”. Surpriza si aici… era sora lui. Și când a sunat la numărul ” Doamna visurilor mele”, telefonul a inceput sa-i sune.

Femeia a plâns de remușcare, pentru că s-a gândit atât de nedrept la soțul ei, și apoi și-a retras toți banii din cont și i-a dat sotului.

Barbatul a mers la mama si a povestit totul. Emotionata, femeia a mers sa-i cumpere un ceas de aur. Sora lui, la fel de emotionata ca si mama sa, s-a gand sa-i cumpere o motocicleta.

Dupa ce a primit toate aceste daruri, barbatul a plecat de la sotie si s-a casatorit cu cea care era notata in telefon “Alex- electrician”